İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İsfanbul Bayrama Hazır

yazar Kadir Toprakkaya

İsfanbul, Kurban Bayramı tatilinizi unutulmaz kılmaya hazırlanıyor. Klasik alışveriş merkezlerinden farklı konseptiyle Tema Park, Jungle İstanbul, Joypark, Ters Çatı ve Zipline gibi farklı zevklere hitap eden eğlence alanlarıyla İsfanbul, ‘Eğlencenin Başkenti’ mottosunun hakkını veriyor.

Tema Park içinde bulunan ve adrenalin tutkunlarına seslenen Viking, Maceraperest ve Nefeskesen, hız severleri kendine çağırırken, eğlenceyi doruk noktaya taşıyor.

İSFANBUL’DA EĞLENCE

Türkiye’de eğlence perakendesi denilince akla gelen ilk AVM olan İsfanbul AVM, sektöründe kalıpları yıkan spesifik eğlence alanlarıyla konuklarına unutulmaz bir gün yaşatmayı vaat ediyor. Benzerlerinden ayrışan eğlence noktalarını, kendinizi İstanbul’un en ünlü semti olan Beyoğlu’nda hissedebileceğiniz nostaljik tramvay tamamlıyor. İsfanbulAVM’nin caddelerinde gezmek ve bu ana tanık olmak için yapmanız gereken tek şey nostaljik tramvaya eşlik etmek…

Sıradan bir ev mi? yoksa Ters yüz edilmiş bir ev mi? Evet yanlış duymadınız, İsfanbul AVM’de eğlencenin kalıplarını yıkan bir diğer nokta ise Ters Çatı. Yaşadığınız evin tüm eşyalarının tavanda olduğunu hayal edin, işte Ters Çatı da aynı bu şekilde. İlk görüşte, her bir odasına kadar şaşkınlık yaratan Ters Çatı, hem eğlenceli fotoğraflara sahip olmanız hem de gülümsemenin sınırlarını zorlamanız için birebir oluşturulmuş bir tasarım.

JUNGLE İSTANBUL

Türkiye’de diğer alışveriş merkezlerinden farklı olarak ziyaretçilerine bambaşka deneyimler sunan İsfanbul AVM’de; alışveriş mağazalarının yanı sıra Jungle İstanbul’da; eklem bacaklılar, balıklar, kuşlar, sürüngenler, memeliler gibi 100 türden toplamda 400’e yakın hayvan yer alıyor.  Öte yandan egzotik eğlence ve keşif parkı Jungle İstanbul Zindan ve Safari bölümleriyle de hem çocuklara hem de büyüklere unutulmayacak bir deneyim yaşatıyor.

JOYPARK

Kapalı eğlence merkezi Joypark, içerisindeki oyun alanlarıyla eğlencenin manifestosunu yeniden yazıyor. Her yaşa hitap eden birbirinden iddialı seçenekleriyle oyun tutkunlarına benzersiz bir gün vaat eden Joypark, minikleri de unutmuyor. Çocuk oyun alanında bowling, karaoke, çarpışan araba, video oyunları gibi geleneksel ama hepimizin vazgeçemediği eğlence üniteleri bulunuyor.

ZIPLINE

Size İstanbul’da bir AVM içindeki en uzun ve en hızlı zipline hattının açıldığını söylesek, eminiz bu sıra dışı deneyime ortak olmak isterdiniz. Şehrin tam ortasında adrenalini yaşamak isteyenler için Zipline, bayramda hem çocuk hem yetişkin ziyaretçilerini bekliyor.

İsfanbul

ETKİNLİK PROGRAMI

12-13 Ağustos 19

  • Bando-Pandomim-Kortej
  • Saat: 15.00 Bando-Pandomim
  • Saat: 16.00 Bando-Pandomim
  • Saat: 17.00 Kortej-Bando-Pandomim
  • Saat: 18.00 Bando-Pandomim

İsfanbul AVM, şehrin tam ortasında Eyüp’te; daha fazla bilgiyi isfanbulavm.com adresinden alabilirsiniz.

İlgili Haberler