İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Levent Yüksel Mest Etti

yazar Ahmet Doğan

Pop müziğinin sevilen usta ismi Levent Yüksel,  Jolly Joker vadi İstanbul sahnesinde hayranlarıyla bir araya geldi. Levent Yüksel mest etti sevenlerini ve tam not aldı sevenlerinden. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendiren usta sanatçı Levent Yüksel hayranlarına unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği şarkıları Jolly Joker Vadi İstanbul sahnesine gelen yaklaşık 1000 kişiden fazla müzikseverle birlikte seslendiren usta sanatçı kendisine gösterilen ilgi adına memnun olduğunu söyledi.

ŞARKILAR DİLE GELDİ

Pop müziğinin usta ismi Levent Yüksel  Jolly Joker vadi İstanbul sahnesinde hayranlarını bir kez daha mest etti. Sevenlerinden tam not alan Yüksel, sevilen şarkılarıyla kulakların adeta pasını sildi.

BİN KİŞİDEN FAZLA MÜZİKSEVER

Levent Yüksel’in kulakların pasını sildiği müzik dinletisinde bin kişiden fazla bir müziksever vardı. Yoğun bir coşku ile geçen müzik ziyafetinde Yüksel’in hem yorumu hem de şarkılara verdiği hayat sevenlerini mest etti.

YÜKSEL’İN MUTLULUĞU ŞARKILARA YANSIDI

Usta sanatçı Yüksel, yoğun katılımdan son derece memnun olduğunu ifade etti. Yüksel’in bu mutluluğu gerek şarkılara gerekse de müzikseverlere yansıdı.

DİNLEYİCİLER, YÜKSEL’E EŞLİK ETTİ

Levent Yüksel’in eşsiz sesine bir de dinleyicilerin eşlik etmesi eklenince Jolly Joker vadi İstanbul sahnesinden adeta bir müzik şöleni ortaya çıktı. Dinleyiciler, uzun zamandır böylesi bir müzik ziyafetini beklediklerini ve bu müzik ziyafetinin beklemelerine değdiğini ifade ettiler.

LEVENT YÜKSEL ÖZLEMİ

Usta sanatçı Levent Yüksel, bu müzik dinletisi ile sevenleriyle özlem gidermiş oldu. Farklı bir tarza sahip olan Yüksel’in bu müzik dinletisi ile ne kadar özlendiği de bir kez ortaya çıkmış oldu.

MÜZİK RUHUN GIDASIDIR

Bu, mini konserle ‘müzik ruhun gıdasıdır’ sözünün ne kadar yerinde ve haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Usta Sanatçı Levent Yüksel’in kulakların pasını sildiği  Jolly Joker vadi İstanbul sahnesinde müzikseverler, müzik gıdalarını alarak neşeli bir şekilde ayrıldılar. Farklı bir gırtlak yapısına sahip olan Usta sanatçı Levent Yüksel, aynı zamanda şarkılara kattığı renk ve kendine özgü stili ile de müzik otoritelerinin ve taraflı tarafsız herkesin gözünde apayrı bir yerde bulunuyor.

HABERİSTANBUL

İlgili Haberler