İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kartal Belediyesi’nde 118. Muhtarlar Toplantısı düzenlendi

yazar Ahmet Doğan

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılında başlattığı ve her ayın ilk haftasında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın 118’incisi gerçekleştirildi. Toplantıda Başkan Altınok Öz, Kartal’da bulunan mahallelerin sorun ve taleplerini muhtarlardan dinleyerek notlar aldı.

GENİŞ BİR KATILIMCI VARDI

Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda düzenlenen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Mustafa Fehmi Okay, Nuran Keriş, Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ ve Kartal’daki mahalle muhtarları katıldı.

VATANDAŞA ULAŞAN HİZMET AKSAMAMALI

Muhtarlar Toplantısı Aralık ayı oturumunun açılışında konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Türkiye önemli bir ekonomik krizin içerisinde. Hepimiz bunu hissediyoruz. Belediyelerin gelirlerinde de önemli bir düşüş yaşanıyor. Ama sizler vasıtasıyla gelen vatandaş taleplerini de yerine getireceğiz. Ekonomik sıkıntı ne kadar büyük olsa da, bizler hizmet için her zaman buradayız. Vatandaşa ulaşan hizmetin aksamaması için de elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu. Kartal’daki 20 mahalleden toplantıya katılan muhtarlar da, tek tek söz alarak mahallelerindeki sorunları ve beklentilerini anlattı. Toplantıya katılan bütün muhtarları dinleyen Başkan Altınok Öz, muhtarlara paylaştıkları görüş ve önerileri için teşekkür etti.

HABERİSTANBUL

İlgili Haberler