İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

9. Uluslararası İstanbul Opera Festivali Başlıyor

yazar Reha Kadak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’9. Uluslararası İstanbul Opera Festivali’’ 21 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’de ilk defa sahne alacak ünlü isimleri İstanbul’da ağırlayacak.

Festival kapsamında sahnelenecek dünyaca ünlü başyapıtlar Saraydan Kız Kaçırma, La Traviata ve Zorba; ölümsüz müzikleri, konusu ve dönemi yansıtan kostümleriyle unutulmaz izler bırakacak. Operanın Angelina Jolie’si Nino Machaidze’nin gala konseriyle açılış yapacağı festival ulusal ve uluslararası sanatçıların katılımı ile sanatseverlerle buluşacak.

21 Haziran’da Zorlu PSM‘de dünyaca ünlü primadonna ‘’Kristine Opolais’’ ‘ın Antoni Pirolli yönetiminde İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestra ve Korosu ile sahnede olacağı konser, Kristine Opolais’in Türkiye’de vereceği ilk konser olma özelliğini taşıyor. Metropolitan Opera New York, Wiener Staatsoper, Deutsche Staatsoper Berlin, Bayerische Staatsoper, Teatro alla Scala, Opernhaus Zürich ve Royal Opera House Covent Garden’da sergilenen birçok operada başrol söyleyen ve uluslararası sahnede en çok aranan sopranolardan biri olan Kristine Opolais, Daniel Barenboim, Antonio Pappano, Sir Simon Rattle, Sir Mark Elder, Daniel Harding, Andris Nelsons, Fabio Luisi, Kirill Petrenko ve Semyon Bychkov gibi efsane şeflerle çalışıyor.

My Prodüksiyon Reklam Seslendirme Ajansı

My Produksiyon Reklam Seslendirme Ajansı, 1999 yılında istanbul’da kurulmuştur. My Produksiyon kurulduğu ilk günden bugüne tek bir amaca yönelik çalışmalar sunmaktadır. Uygun fiyat garantisi ve olabilecek en kaliteli seslendirme ve prodüksiyon yapımları. Türkiye’nin en tanınan ve bilinen seslerinin yanı sıra My Prodüksiyon profesyonel olarak şu hizmetleri müşterilerine sunmaktadır:

Seslendirme Çözümlerimiz

Yabancı Dil Seslendirme
Televizyon Reklam Filmi
Kurumsal Tanıtım Filmleri
Radyo & TV Reklam
Kurumsal Reklam Jingle
E-Kitap Seslendirme
Eğitim Filmi Seslendirme
Oyun Seslendirme & Dublaj
Animasyon Seslendirme
Mağaza Radyo & Anons
IVR Seslendirme
Santral Anons
Santral Seslendirme
Seçim Kampanya Anonsu

Yukarıda saydığımız tüm bu çözümler My Prodüksiyon’un başlıca faaliyet alanları arasında yer almaktadır. Detaylı bilgiyi https://www.myproduksiyon.com internet adresimiz üzerinden bulabilirsiniz.

Yabancı Dil Seslendirme

Yabancı Dil Seslendirme konusunda sektörün lider kuruluşu olan My Prodüksiyon Reklam & Seslendirme Ajansı uzun yıllardan beri dünyanın en iyi sesleri ile Türkçe dilinden çoklu dillere çeviri, dublaj ve seslendirme çalışmaları yapmaktadır. İngilizce Seslendirme, Almanca Seslendirme, Fransızca Seslendirme, Rusça Seslendirme, Arapça Seslendirme, Farsça Seslendirme, Çince Seslendirme, İtalyanca Seslendirme ve İspanyolca Seslendirme başta olmak üzere toplam 70 dilde yabancı dil dublaj ve yabancı dil seslendirme hizmetlerimiz ile tam 20 yıldır Türkiye’nin kurumsal içerik çözümleri sunan seslendirme ajansı olmaktan gurur duyuyoruz.

Her türlü soru ve merak ettikleriniz için bize android uygulamamızda yer alan iletişim bölümünden alternatif olarak, info@myproduksiyon.com email adresimiz veya 0850 500 00 20 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

9. Uluslararası İstanbul Opera Festivali, artık her festivalde ithaf olduğu mekanlarda sunulmasıyla gelenekselleşen Mozart’ın dünyaca ünlü başyapıtı ‘’Saraydan Kız Kaçırma’’ ile sürecek. Geçmişten günümüze klasikleşen ve görkemli prodüksiyonuyla büyük beğeni toplayan Saraydan Kız Kaçırma operası, Yekta Kara’nın rejisiyle, Şef Zdravko Lazarov yönetimindeki İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından 28-29 Haziran’da üstüste iki gece İstanbul Arkeoloji Müzesi’nin büyülü atmosferinde sahnelenecek.

Opera

İlgili Haberler