İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Anti-aging teknolojisinde yeni bir ürün; Reaction

yazar Cenay Toprakkaya

Ekonominin en canlı sektörlerinden estetik-güzellik (anti-aging) sektörüne yeni bir ürün daha katıldı. “Mevsimler geçsin, siz Reaction’la gençleşin” sloganı ile güzellik pazarına giren Kuark Medikal, ünlü doktor Ender Saraç’ın Levent’teki kliniğinde gerçekleşen lansmanla yeni ürünü Reaction’u tanıttı. Basının sağlık ve güzellik editörleri ile bloggerlar da lansmana yoğun katılım gösterdi.

anti-aging

KONFORLU CİLT SIKILAŞTIRMA YÖNTEMİ; REACTION…

Reaction, tedavi amacına göre derinliği ayarlanabilir radyofrekans enerjisi ile vakum gücünün birlikte veya ayrı ayrı çalıştığı, akılcı, sistematik bir anti-aging (gençleştirme) tedavisidir. Yüz bölgesinde; alın derisinin sıkılaştırılması, göz çevresi kırışıklıkların azaltılması, göz altı derisinin sıkılaştırılması, orta yüzde gevşeklik ve hafif sarkmanın toparlanması, alt yüzde çene hattını bozan deri sarkmasının giderilmesi, çene altı ve boyun derisinde gevşeklik ve yağlanma sorunlarının giderilmesi için kullanılır.

Reaction

HER MEVSİMDE UYGULANABİLİR…

RF enerjisi ile bağ dokusu elemanlarının kimyası, fiziksel yapısı uyarılarak yeniden yapılanma tetiklenir ve hedeflenen dokunun görünümünün iyileştirilmesi sağlanır. Seans süreleri, tedavinin içeriğine göre 30 dakika ile 1 saat arasında değişiyor.  En az 3 ve en fazla 8 seanslık bir giriş tedavisi yapılıyor. Reaction; iğneli girişimsel bir işlem değildir, peelingler gibi soyucu ve güneş dönemlerinde yapılması sakıncalı bir işlem değildir. Bu bakımdan her mevsimde uygulanabilir.

anti-aging

Kuark Medikal Sahibi Yahya Göknar Kuark, Ender Saraç ve İş Geliştirme Müdürü Aslı Arslan…

İlgili Haberler