İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Arslanargun Ailesi’nin mutlu günü

yazar Kadir Toprakkaya

Hatice & Yavuz Arslanargun çifti, kızları Zehra’yı gelin verdi. Sayıları giderek azalan kanaat önderlerimiz arasında yer alan Yavuz Arslanargun, adeta üzerine titrediği Zehra ve Zeynep isimli iki kızından Zehra’nın nikah töreni sırasında duygu dolu anlar yaşadı.

AHMET DAVUTOĞLU VE MELİH GÖKÇEK NİKAH ŞAHİTLERİ…

Zeynep & Bekir Yeşilkaya çiftinin oğulları Fırat Yeşilkaya ile hayatını birleştiren Zehra Arslanargun’un düğünü, 24 Aralık Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Nikahın şahitleri ise geçtiğimiz dönem Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek ve Zehra Arslanargun’un arkadaşı Esra Mantu oldu.

YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN 1.000 KİŞİ KATILDI…

Nikah törenine yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere 1.000’den fazla davetli katıldı. Misafirler arasında eski milletvekilleri, belediye başkanları, hukukçular, medya  ve iş çevrelerinin önde gelen isimleri vardı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Sudan Büyükelçisi başta olmak üzere düğüne mazeretleri nedeniyle katılamayanlar, telgraf göndererek çifte bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Nikahın şahitleri, geçtiğimiz dönem Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek ve gelinin arkadaşı Esra Mantu oldu…

Arslanargun

Nikah törenine yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere 1.000’den fazla davetli katıldı. Misafirler arasında eski milletvekilleri, belediye başkanları, hukukçular, medya ve iş çevrelerinin önde gelen isimleri vardı…

 

İlgili Haberler