İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Avrupa’nın En Büyüğü İstanbul’da Belli Oldu

yazar Oğulcan Tatar

Vodafone Park İstanbul’da 14 Ağustos Çarşamba günü oynanan Süper Kupa finalinde, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Chelsea karşı karşıya geldi. Mücadelenin normal süresi beraberlikle sonuçlandı. Uzatma devrelerinde de karşılıklı atılan gollerle mücadele penaltılara uzadı ve penaltılar sonrasında Liverpool, kupayı müzesine götürdü.

Her fırsatta İstanbul’da düzenlenen kültür, sanat ve spor etkinliklerinin devamının geleceğini ve desteklerini esirgemeyeceğini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da maçı statta izleyenler arasındaydı. Özel Haberler Editörümüz Oğulcan Tatar, Ekrem İmamoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sayın İmamoğlu ile kısa bir sohbet etme şansına sahip olan editörümüz Oğulcan Tatar, Turizm Platformu üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan birkaç bilgi aldı. Tüm gözler yine üzerindeyken kendisine sorulan İstanbul Turizm Platformu sorularına büyük bir enerji ve heyecanla cevap veren İmamoğlu, Turizm Platformu üzerinde çok çalıştıklarını ve İstanbul’a çok yarayacak bir proje olacağını, yakın zaman içerisinde proje detaylarını duyuracaklarını iletti.

istanbul

İstanbul

İlgili Haberler