İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Ayla Çelik Artık “Daha Bi’ Aşık”

yazar Kadir Toprakkaya

Ayla Çelik’in müzik dünyasından birçok başarılı isimle çalıştığı “Daha Bi’ Aşık” bu yazın gözde albümlerinden olmaya aday.

On dört şarkılık yeni albümü “Daha Bi’ Aşık”ın prodüktörlüğünü de üstlenen Ayla Çelik’e bestelerde; Gökhan Tepe, Serdar Aslan, Jean Marie Riachi; sözlerde ise Hakkı Yalçın, Şebnem Sungur gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Şarkıların düzenlemelerinde ise Okay Barış, Alper Atakan, Orhan Sancak, Serkan Ölçer ve Erhan Bayrak’ın imzaları bulunuyor. Yepyeni şarkıların yanı sıra albümde bir de yeniden yorum sürprizi var. Sözü ve müziği Erkin Koray’a ait olan “Çok Derinlerde” Ayla Çelik’in yorumuyla albümde yeniden hayat buluyor.

Ayla Çelik

BU ALBÜME “DAHA Bİ’ AŞIK” OLACAKSINIZ!

Kalpleri ısıtan bir aşk şarkısı olan “Daha Bi’ Aşık”a Nihat Odabaşı yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası’nda oldukça romantik bir klip çekildi. Ayla Çelik’e klipte Amerikalı model Jefferson West eşlik etti. VFX tekniğinin de kullanıldığı klipte Ayla Çelik, sırılsıklam aşık bir kadını canlandırıyor. Albümün tüm görsel dünyasını Nihat Odabaşı’na teslim eden Ayla Çelik, albümün fotoğrafları için de yine ünlü fotoğrafçının objektifinin karşısına geçti. Sanatçının birbirinden renkli karelerin olduğu fotoğraflarında ve klibinde makyajı Erkan Uluç, saçı Seyit Karakaş ve Mehmet Tiren, stil danışmanlığı ise Bilgecan Koçana tarafından yapıldı.

Sony Music etiketiyle yayınlanacak olan “Daha Bi’Aşık”, 2 Ağustos’ta tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerdeki yerini aldı.

İlgili Haberler