İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Bakan Bak, Beyoğlu Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti

yazar Reha Kadak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beyoğlu Gençlik Merkezi’nin yakında hizmete girecek olan yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak; “Başkanımızın gençlik merkeziyle alakalı başladığı bir proje var. Biz de Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, bu çalışmada onlarla birlikte hareket etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beyoğlu Gençlik Merkezi’nin yakında hizmete girecek olan İstiklal Caddesi’ndeki yeni hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ile birlikte binayı gezen Bakan Osman Aşkın Bak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyarette Başkan Ahmet Misbah Demircan, Bakan Osman Aşkın Bak’a Gençlik Merkezi’nin faaliyetlerini anlattı.

ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE…

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beyoğlu’nda gençlere hizmet edecek güzel bir merkezin inşa edildiğini belirterek; “Başkanımızın gençlik merkeziyle alakalı başladığı bir proje var. Bu projede ortak çalışmanın şartlarını değerlendirdik. Biz de Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, bu çalışmada onlarla birlikte hareket etmeyi düşünüyoruz. Destek vereceğiz, birlikte çalışacağız. Sayın başkanın planladığı ve faaliyete geçirmeyi hedeflediği bu proje gerçekten çok önemli” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler