İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Bakırköy’de Ermeni Kıyafetleri Defilesi

yazar Duygu Kuyumcu

Bakırköy Belediyesi, Geleneksel Ermeni Kıyafetleri Defilesi düzenledi. Julia Mutlu’nun koleksiyonundan seçilen kıyafetler ve objeler büyük ilgi gördü. 2 Haziran Cuma akşamı Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde “Geleneksel Ermeni Kıyafetleri Defilesi ve Dans Grubu” başlığı altında gerçekleşen gösteriye, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ev sahipliği yaptı. Katılan davetliler, etkinliğin gelecek yıllarda da tekrarlanmasını istedi.

GEÇEN YIL ERMENİSTAN’DA SERGİLENDİ…

Julıa Mutlu’nun koleksiyonu, geçtiğimiz yıl Ermenistan’da da sergilendi ve büyük ilgi gördü. Etkinlikle ilgili birçok haber ve program yapıldı. İlgiden dolayı çok memnun olduğunu belirten Mutlu, Ermenistan’da geçirdikleri bir haftayı “Muhteşemdi” diyerek özetledi. Julia Mutlu ve ekibi, defilenin kalıcı olmasını istediklerini belirtti. Ama önce farklı ülkelerden gelen defile davetlerini değerlendirmek amacındalar. Görüşmelerin sürdüğünü belirten Mutlu; “Kıyafetlerimin kalıcı olarak sergilenmesi için Ermenistan’dan teklif geldi. Başka ülkelerde de sergiledikten sonra Ermenistan’a bir müzeye verebilirim” şeklinde konuştu.

Ermeni Kıyafetleri Defilesi

Bakırköy Belediyesi’nin gerçekleştirdiği “Geleneksel Ermeni Kıyafetleri Defilesi”, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte ayrıca, dans grubu gösterisi de yapıldı…

ermeni kıyafetleri defilesi

İlgili Haberler