İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Bayramda İstanbul’u BiTaksi ile Keşfedin

yazar Kadir Toprakkaya

BiTaksi ve Piri, Bayram tatilini İstanbul’da geçireceklere benzersiz bir keşif fırsatı sunuyor. Şehrin eşsiz güzellikleri ve lezzetleri, BiTaksi kullanıcılarının cebine geliyor, deneyimlemek onlara kalıyor.

Taksi yolculuklarının dijital ev sahibi BiTaksi, Piri ile kullanıcılarını Ramazan Bayramı’nda İstanbul’u keşfe çıkmaya davet ediyor. BiTaksi kullanıcıları, uygulamadaki menüye girdiklerinde karşılarına çıkan kampanya koduyla 9 Haziran’a kadar Piri’nin belirli Premium Tur fırsatlarından ücretsiz faydalanabiliyor.

Konusunda uzman rehberlerin anlatımıyla şehri keşfetmeye imkân sağlayan sesli tur rehberi uygulaması Piri ile kullanıcılar harita üzerinden rotalarını ve konumlarını takip ederek bayram tatili boyunca yeni yerler keşfedebiliyor. Piri uygulamasında yer alan, Saffet Emre Tonguç’un ‘En Eski Alışveriş Merkezi – Kapalıçarşı’ ve ‘Batı’nın Kayzeri, Doğu’nun Sultanı – Tarihi Yarımada’ sesli turları, İstanbul’un tarihi mekanlarını keşfe çağırıyor. Vedat Milor’un sesli anlatımıyla ‘İstanbul’un Kalbine Giden Yol! – İstanbul Boğazı’ gurme turu ise lezzet peşindeki BiTaksi kullanıcılarını bekliyor.

Siz de bu bayramda İstanbul’un keyfini, alanının duayen isimlerinin anlatımıyla çıkarmak, kulaklığınızı takıp, daha önce hiç fark etmediğiniz bir dünyayı sesli yürüyüş turlarıyla keşfetmek isterseniz BiTaksi’deki kampanya kodunu Piri’de kullanmanız yeterli.

BiTaksi

İlgili Haberler