İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Bedensel Engelliler Atletizm Takımı, Fransa’da yarıştı

yazar Duygu Kuyumcu

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Grand Prix Yarışması’na katılan Türkiye Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takımı sporcuları, 100-200 metre koşusu ve gülle atma gibi branşlarda başarı elde etti. Aynı zamanda Bağcılar Belediyesi spor ekibinde de yer alan milli sporcularımız; evlerine 3 birincilik, 4 ikincilik, 1 de üçüncülük madalyalarıyla döndü.

BEDENSEL ENGEL, SPORA ENGEL DEĞİL…

Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı, katıldıkları Grand Prix yarışlarında başarılı sonuçlara ulaştı. Grand Prix Yarışı’nda Tekerlekli Sandalye Koşu branşında yarışan Hamide Kurt; 100, 200 ve 400 metrede birincilik, Zübeyde Süpürgeci ise 100, 200 ve 400 metre koşularında ikincilik başarısını elde etti. Nurşah Usta da 100 metre koşusunda üçüncü geldi. Gülle Atma branşında yarışan Hamza Doğan da F46 branşında ikinci oldu.

ENGEL TANIMAYAN BAŞKAN…

Atletizm takımının Fransa’da elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları arayarak tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı; “Atletlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.Bedensel Engelliler Atletizm

İlgili Haberler