İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Bebek Şenliği’ne Katıldı

yazar Kadir Toprakkaya

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Bebek Şenliği etkinlik alanını ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etti, stantları gezerek vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildi.

İstanbul’da geleneksel hale gelen ve bu sene 13. sü düzenlenen Bebek Şenliği konser ve aktivitelerle başladı. Bebek Parkı’nda gerçekleşen şenliğe vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

İstanbul’da geleneksel hale gelen ve Bebek Parkı’nda her yıl binlerce İstanbullu’yu bir araya getiren Bebek Şenliği, çeşitli aktiviteler ve konserlerle başladı. Bebek Parkı’na İstanbul’un birçok yerinden insanlar akın etti.  Şenlik kapsamında düzenlenen özel dans gösterileri sahne performanslarıyla izleyenleri büyüledi. Çocuklar karne tatilinin ilk gününde atölye çalışmalarına katılarak keyifli zaman geçirdi. Çeşitli müzik gruplarının sahne aldığı şenlikte İstanbullular parçalara eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Rıza Akpolat

“BEŞİKTAŞ’I FESTİVALLERİN MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Bebek Şenliği’ne gelerek, standları ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Akpolat bir tasarım atölyesinde tezgâhın başına oturarak çeşitli tasarımlar yaptı. Kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla fotoğraf çektiren Başkan Akpolat Beşiktaş’ın festivallerin merkezi olacağını belirtti ve şunları ifade etti:

‘’Bebek şenliği gibi gelenekselleşmiş şenliklerimizi devam ettireceğiz, onlara yeni değerler katacağız. Bu festivallerde insanlarımız günlük hayatın koşuşturmasından sıyrılıp müziğin sanatın iyileştirici gücünden faydalanıyorlar. Dolayısıyla bu alanların çoğalması bizim için çok önemli. Yeni dönemde bu alanların çoğalmasını destekleyeceğiz. Beşiktaş’ı bir festival kenti haline getirmek istiyoruz. Her kuşaktan insanlarımız bu festivalde buluşuyor ve günlük hayatın koşuşturmasından bir anlamda sıyrılıyor. İnsanlarımızı sağlıklı yaşam ve doğa ile buluşturuyoruz. Biz Beşiktaş Belediyesi olarak hem Beşiktaş’ta hem İstanbul’da bilimle, kültürle, sanatla, sporla insanlarımızı tanıştıracağız.’’

İlgili Haberler