İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Beyoğlu’nda spor dalları tek çatı altında toplandı

yazar Duygu Kuyumcu

Beyoğlu Belediyesi’nin tüm sportif aktivitelerini tek çatı altında topladığı Beyoğlu Belediyesi Spor Kulübü, Hasköy sahilde düzenlenen iftar yemeği ile vatandaşlara tanıtıldı. Beyoğlu’nda bugüne kadar yaptıkları tüm sportif aktiviteleri tek çatı altında topladıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan; “Hedefimiz ilçemizdeki kulüplerin eksikliklerini tamamlayarak, hep birlikte büyük başarılara imza atmak” dedi.

HEDEF, ULUSLARARASI SPOR BAŞARISI…

Düzenlediği sportif aktivitelerle her yıl genci yaşlısı binlerce vatandaşı sporla buluşturan Beyoğlu Belediyesi, bir ilke daha imza atarak, Beyoğlu Belediyesi Spor Kulübü’nü kurdu ve tüm sportif aktivitelerini tek çatı altında topladı. İlçede faaliyet gösteren amatör kulüplerle birlikte uluslararası sportif başarılara imza atmayı hedefleyen kulüp, Hasköy sahilde düzenlenen iftar programı ile vatandaşlara tanıtıldı.

spor

“HEM SPORA HEM DE KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİNE DESTEK VERECEĞİZ…”

İftar yemeğinin ardından ilçedeki sportif faaliyetlerin yer aldığı tanıtım filmi ile başlayan programda konuşan Başkan Demircan; “Bedenimiz yediğimiz gıdalarla ayakta ama, onu hareketli kılmak sporla mümkündür. Onun için spor, hayatımızın olmazsa olmazıdır. Bugün öyle bir çağda yaşıyoruz ki şehirlerde yazılım, pazarlama ve hizmet sektörü ön planda. Hal böyle olunca, insanlar daha az hareket eder oldu. Onun için sporla ilgilenmek, aynı zamanda bedenin bir ihtiyacı olarak ön plana çıkıyor. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığı ile hem kültür-sanat hayatına destek vereceğiz, hem de spor hayatını ayakta tutacağız. Amacımız yediden yetmişe, çocuk, yaşlı, genç, erkek, kadın demeden herkesi ilgilenebileceği sportif alana yönlendirerek, sağlıklı bir bedene kavuşturmak” şeklinde konuştu.

spor

İlgili Haberler