İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Çırağan Sarayı’ndan dolu dolu Ramazan Bayramı tatili

yazar Reha Kadak

Çırağan Sarayı, Ramazan Bayramı’na özel İstanbul’un, manzaranın ve ihtişamın doyasıya keyfinin çıkartılacağı çok özel bir konaklama paketi hazırladı.

14-24 Haziran 2018 tarihleri arası Boğaz manzaralı lüks odalarda minimum 3 gece konaklamayla birleşecek olan “Ramazan Bayramı Konaklama Paketi” İstanbul’un bayramda keyfini sürmek isteyenler için en cazip seçeneği olacak.

Konaklama süresi boyunca her sabah yemyeşil bahçelerin içinde Boğaz’ın muhteşem manzarasına karşı Laledan Restoran’da birbirinden leziz kahvaltılıklarla hazırlanan zengin açık büfe kahvaltı, bayram sabahlarına zinde başlangıç keyfi sunacak. Boğaz’ın içinde kulaç atıyormuş hissi veren “sonsuzluk havuzu” ise şehrin içinde tatil havasını yaşamak isteyenler için en ideal durak olacak. Boğaz’ın tam üzerindeki muhteşem konumu, bu yıl yenilenen dekorasyonu ve zenginleşen konsepti ile Bosphorus Grill’de tatil süresince bir defa sunulacak iki kişilik akşam yemeği ise konaklama paketine lezzet katan yıldızlar arasında.

Ramazan Bayramı’nı unutulmaz bir yaz tatiline dönüştürmek isteyenler için Çırağan Sarayı’nda “Ramazan Bayramı Konaklama Paketi’’ Boğaz manzaralı odalarda iki kişi için KDV hariç 485 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 326 45 00

Çırağan

Çırağan

Çırağan

Çırağan

İlgili Haberler