İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

DEÜDER üyeleri 29 Nisan’da buluşuyor

yazar Kadir Toprakkaya

Dokuz Eylül Üniversitesi Mezunlar Derneği (DEÜDER) üyeleri, 29 Nisan Cumartesi günü buluşuyor. Marmara bölgesinde yaşayan mezunlar olarak CVK Park Bosphorus Hotel’de bir araya gelmeyi planlayan üyeler, okul yıllarına geri giderek nostalji dolu anlar yaşayacak.

Etkinlik hakkında Haber İstanbul’a bir açıklama yapan DEÜDER mezunlarından İlknur Çakıcı; “İzmir’de unutulmaz yılları paylaşmış Dokuz Eylül Üniversitesi mezunları olarak hem eski günleri analım, hem yeni üyelerimizle tanışalım, hem de baharı karşılayalım diye bir buluşma ve yemek gerçekleştirmeye karar verdik” şeklinde konuştu. Çakıcı, konuşmasının devamında şunları ifade etti:

IZAKA RESTATAURANT’IN GÖRKEMLİ MANZARASINDA…

“Aynı okulu, aynı sıraları, aynı kafeleri, aynı yurtları, aynı evleri, aynı yılları, en güzeli de İzmir’i konuşacağız.  CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Restaurant’ın Tarihi Yarımada’yı gören manzarasında, Dokuz Eylül Üniversitesi mezunlarına yapılan çok özel indirimlerle muhteşem bir İstanbul manzarasında görüşmek ve Dokuz Eylül’lü olmanın ayrıcalığını yaşamak için 29 Nisan Cumartesi akşamı tüm Dokuz Eylül Üniversitesi mezunlarımızı DEÜDER Marmara Bölgesi İstanbul Buluşması’na davet ediyoruz.”

DEÜDER

İlgili Haberler