İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Dünya Değişim Akademisi’nin 12. merkezi Nişantaşı’nda!

yazar Cenay Toprakkaya

Dünya Değişim Akademisi’nin 12. merkezi, İstanbul Nişantaşı’nda hizmete girdi. Değişim arayışında olanlara dünyanın en güçlü tekniklerinin sunulacağı mekanda güleryüzlü, içten, çağdaş ve donanımlı değişim uzmanları ile buluşacaksınız.

Nişantaşı’ndaki mekanın huzur, güven, bilgelik dolu bir ortamı var. Ardı ardına yeni merkezleri açılan Dünya Değişim Akademisi; herkesi dünyanın en kadim, güçlü ve doğal teknikleri ile kendini keşfe ve değişime davet ediyor ve “Hayallerinizi gerçekleştirmek için değişin” diyerek, ünlü “Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir?” eserinden çok önemli bir ipucu da veriyorlar: “Değişim, varoluşun değişmez kuralıdır. Değişime direnenler çöker, uyum gösterenler ise gelişir. Evrensel yasa budur! Değişim direncini kırma aracı ise kararlılıktır. Zekâ uyandığında ve aktif hale geldiğinde kararlılık tavan yapar ve birey her türlü değişim direncini kırar.”

DEĞİŞİM ZAMANI…

İstanbul Nişantaşı’nda “Değişim Zamanı” sloganı ile açılan merkezde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Ayrıca korku kontrolü, öfke kontrolü, kıskançlık kontrolü, depresyonu yenme, stresle başa çıkma, başarı sanatı, kendini ifade etme sanatı, iletişim sanatı gibi pek çok program da uygulanacak.

DAHA AYDINLIK, MUTLU VE ANLAMLI YARINLARA…

Değişmek isteyenlere en güvenilir metodlari sunan Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden değişim uzmanları, bilgelik dolu zengin pratik ve teorik sunumları ile Nişantaşı’nda da aydın ve dinamık bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir; daha aydınlık, mutlu ve anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

İlgili Haberler