İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Dünya Değişim Akademisi Şişli’de açıldı

yazar Deniz İhsan Taşdelen

Dünya Değişim Akademisi’nin İstanbul’da yeni bir merkezi daha açıldı. İstanbul Şişli’de geçtiğimiz hafta sonu hizmete giren mekânda dünyanın en güçlü tekniklerini sunan, içten ve çağdaş Değişim Uzmanlığı ile karşılaşacaksınız!

Şişli’deki merkez huzur, güven, bilgelik dolu bir ortam sunuyor. Değişim Uzmanları herkesi, dünyanın en güçlü, doğal ve kadim teknikleri ile kendini keşfe, değişime, gelişime açık olmaya davet ediyor, önemli bir ipucu veriyorlar: “Değişim için kendin olman gerekiyor; değişmek için kendini parçalaman gerekmiyor, zihin ve duygu titreşimi durup kendinize eriştiğinizde değişim başlıyor.”

Dünya Değişim Akademisi

PEK ÇOK KONUDA GÜÇLÜ ETKİLERİ OLAN PROGRAMLAR UYGULANACAK

Dünya Değişim Akademisi’nin İstanbul Şişli’de “Değişim Zamanı” sloganı ile açılan merkezinde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve enerji merkezi çalışmaları sunulacak. Öfke, korku, kaygı kontrolü, stres ve gerginliği atma, iletişimi geliştirme, güç, cesaret, yaratıcılık gibi pek çok konuda güçlü etkileri olan programlar uygulanacak.

Değişmekte kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, güven veren uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Şişli’de de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış.  Siz de içinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

İlgili Haberler