İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Ece Ercan, “Tek Dişilik Gösteri” ile Kadıköy Bahane Kültür’de

yazar Reha Kadak

“Tek Dişilik Gösteri” adlı stand up gösterisinde Ece Ercan, birbirinden eğlenceli hikayeleri ile izleyenleri 90 dakikalığına kendi dünyasında ağırlıyor.

2013 yılından bu yana İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale ve bir çok ilde sahnelenen gösteri, bu sezon İstanbul’da Kadıköy Bahane Kültür Salon’da izleyici ile buluşuyor.

Komedyen Ece Ercan, gündelik hayattan teknolojiye, insan ilişkilerinden medyaya birçok konuda gerçek gözlemlerden, fantastik durumlara uzanan bir yelpazede esprileri ile izleyicisine kahkahalar attıran bir komedi şöleni sunuyor.

ECE ERCAN KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünde okuduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alarak kariyerine oyuncu ve metin yazarı olarak devam etmeye karar vermiş. Kadir Has Üniversitesinde oyunculuk dalinda yüksek lisans yapmış… Şehir tiyatroları ve bazı özel tiyatrolarda bir çok oyunda rol almış, Yedi Kocalı Hürmüz, Haneler, Yalan Dünya gibi sinema ve televizyon projelerinde yer almış…

Yüksek lisans tezi meddahlar ve stand up komedyenleri üzerine olduğu için mezuniyet tezine ek olarak kısa bir stand up gösterisi hazırlayarak, ilk olarak somurtkan hocalarına sergilemiş, fakat anlatıcılık, şaka yazma, komedyenlik işini o kadar çok sevmiş ki, ilerleyen zamanda bunu profesyonel sahneye taşımış.
Yakın tarihli gösteriler için:

22 Şubat / 8 Mart Bahane Kültür Salon, saat 21:00, biletler, Biletix ve oyun günü Bahane Kültür Salon’da satılıyor.
Rezervasyon: 0216 345 54 49

 

Ece Ercan

Ece Ercan

Ece Ercan

İlgili Haberler