İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Elite World Hotels yılbaşı programlarını açıkladı

yazar Kadir Toprakkaya

Gerçekleştirdiği etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren Elite World Hotels, konukları için düzenlediği birbirinden eğlenceli yılbaşı programlarını açıkladı. Küçükyalı’daki Elite World Asia Hotel’de, Güneşli Basın Ekspres yolu üzerindeki Elite World Europe Hotel’de, Van’daki Elite World Van Hotel’de, Taksim’deki Elite World İstanbul Hotel ve Florya’daki Elite World Business Hotel’de konuklar doyasıya eğlenerek unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşayacak.

KÜÇÜKYALI’DA EDA & METİN ÖZÜLKÜ

Elite World Hotels’in en yeni oteli Küçükyalı Elite World Asia Hotel, ilk yılbaşı etkinliği için sürprizlerle dolu bir gece hazırladı. Konukların tadına doyulmaz bir keyif yaşayacağı gecede Türk pop müziğinin sevilen çifti Eda ve Metin Özülkü hem kendi şarkılarını hem de birbirinden güzel güncel ve nostaljik parçaları seslendirecek. Eda ve Metin Özülkü’nün yanı sıra DJ performansı ve yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazı oryantal şov da konuklara eşsiz dakikalar yaşatacak.  Yılbaşı özel menüsü ve limitsiz yerli içecek alternatifleri ile gerçekleşecek bu unutulmaz gecenin fiyatı, 220 TL’den başlıyor.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0216 458 90 19 veya 0534 597 48 50 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Biletler numarasız olup, rezervasyon sırasında masa numaraları verilmektedir.

EUROPE HOTEL’DE FEDON İLE TAVERNA KEYFİ

Elite World Europe Hotel, yılbaşına Fedon ile eğlence dolu bir taverna gecesinde girmek isteyenleri bekliyor. Taverna gecelerinin kralı Fedon’un muhteşem performansı ile unutulmaz bir eğlence vaat eden Elite World Europe Hotel, DJ performansı ve yılbaşının vazgeçilmezi oryantal şov ile konuklarına eşsiz dakikalar yaşatacak. Yılbaşı özel menüsü ve limitsiz yerli içeceğin dahil olduğu, oryantal şov ve sürprizlerle renklenecek gecenin fiyatı 400 TL’den başlıyor. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0212 404 05 19, 0538 574 83 19 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

MURAT KAYNAK ORKESTRASI ELİTE WORLD BUSİNESS HOTEL’DE

Yerli ve yabancı birçok parçayı sahne şovuyla birlikte seslendiren Murat Kaynak Orkestrası, zengin repertuarı ile Elite World Business Hotel’de eğlenceyi sonuna kadar yaşatacak. Murat Kaynak Orkestrası’nın canlı müzik performansının yanı sıra DJ performansı ve perküsyon sahne şovları ile zenginleşecek gecenin fiyatı 259 TL’den başlıyor. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0212 411 46 46 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

JAZZ COMPANY’DE YENİ YILA FARKLI BİR BAŞLANGIÇ

Şehrin merkezi Taksim’de yılbaşı kutlamak isteyenler için özel program hazırlayan Elite World İstanbul Hotel, bünyesindeki Jazz Company’de hem eğlence hem de eşsiz lezzetlerin yer aldığı yılbaşı gala menüleri ile misafirlerini ağırlayacak. Sınırlı sayıda misafirin katılabileceği yılbaşı gecesinde, ünlü caz sanatçısı İlham Gencer ve caz müziğine farklı bir soluk getiren Gökçe Hilal yılbaşı özel repertuarı ile müzik severlere Jazz Company’de özel anlar yaşatacak. İlham Gencer ve Gökçe Hilal ile Jazz Company yılbaşı program fiyatı; ön koltuklar 245 TL, loca 225 TL, arka alan ise 195 TL. Elite World İstanbul Hotel’in yılbaşı programlarına yönelik ayrıntılı bilgiye 0212 313 83 51-33 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Elite World

ELİTE WORLD VAN HOTEL’DE SARAY EĞLENCESİ…

Van’ın ilk beş yıldızlı oteli olan Elite World Van Hotel yılbaşı gecesi için müzik dolu bir gece hazırladı. Şoreş, Cihan Yüksel, Gülsüm Hasar ve Orkestrası sahne alacak.

Zengin akşam yemeği menüsü, limitsiz yerli içecek, doyumsuz müzik eğlencesi, oryantal şov ve sürpriz çekilişlerin olacağı gecenin fiyatı ise 230 TL. Konaklamalı olarak da farklı fiyat alternatifleri sunan Elite World Van Hotel’de, bir kişilik kahvaltı dahil konaklamalı paket fiyatı 400 TL, iki kişilik konaklamalı paket ise 670 TL’dir.

Elite World Van Hotel çocuklara özel yılbaşı eğlencesi de sunuyor. “Çocuk Balosu”nda zengin açık büfe, limitsiz meşrubat servisi, çizgi film gösterimi, palyaço, eğlenceli animasyonlar ve birçok sürpriz yer alıyor. Çocuk Balosunda 0-6 yaş arası ücretsiz, 7-12 yaş arası ise kişi başı KDV dahil 100 TL. Elite World Van Hotel yılbaşı rezervasyonları ve konaklamalı paket detayları için 0432 484 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İlgili Haberler