İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

En İyi Viskileri Gusto Viski Kursları İle Keşfedin

yazar Kadir Toprakkaya

Türkiye’nin içki kültürü dergisi Gusto’nun 2009 yılında başlattığı ve Gusto Yayın Yönetmeni Mehmet Yalçın’ın verdiği Gusto Viski Kursları yeni etabı başlıyor.

Nude’un kristalin tadım kadehlerinin kullanıldığı ve Gusto Yönetmeni Mehmet Yalçın’ın verdiği kurs, dört hafta boyunca her Çarşamba 19.00 – 21.00 saatleri arasında yapılacak.

Viski kursunda İskoç malt ve harman viskilerinden Amerikan burbon ve çavdarlarına, İrlanda, Kanada, Hindistan ve Japonya viskilerine kadar dünyanın tüm önemli viski kategorilerinin tanınmış markaları tadılacak.

Finalde katılımcılara sertifika da verilecek ve dilediklerinde Gusto Viski Kulübü’ne katılma hakkı doğacak. Viski kursu, dileyenler tarafından özel sertifikasıyla sevdiklerine armağan olarak da verilebilecek.

Gusto Viski Kursları

VİSKİNİN KALBİNE YOLCULUK…


Kuruçeşme’deki İncirli Şaraphane’de 17 Nisan Çarşamba 19.00’da başlayacak Gusto Viski Kursu yeni I. Etap’ına rezervasyon için, 0212.237 01 12-237 01 17 ya da 0545.353 96 70 no’lu telefonlarından Sezgin Bolat’ı arayınız.

Kentucky’nin tok içimli burbonlarından Tennessee’nin kömürden süzülen viskilerine, üç kez damıtılmış ipeksi İrlanda viskilerinden, Tayvan’ın aromatik maltlarına, Japonların ödüllü malt harmanlarına viski dünyasında bir ufuk turu…

Dünyanın seçkin viskilerinin kuruyemiş, kuru meyve, füme et ve balıklarla eşleşeceği dört haftalık kursta viski kültürünün temel incelikleri keşfedilecek, filmler gösterilecek, viski notları dağıtılacak ve finalde sertifika da verilecek. Kursun kişi başına bedeli 1.000 TL.

Gusto Viski Kursları

İlgili Haberler