İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

A9 TV kuruluşunun 8. yılını kutladı

yazar Kadir Toprakkaya

Son günlerde yine gündemde olan A9 TV, kuruluşunun 8. yılını Raffles Hotel’de düzenlenen görkemli bir geceyle kutladı. Yaklaşık 400  davetlinin katıldığı gecede Muazzez Ersoy sahne alarak, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkılarını seslendirdi. Etkinliğe Güllü, Ankaralı Turgut ve Arif Susam da seslendirdikleri şarkılarla renk kattılar.

Adnan Oktar

“GÖNLÜNÜZDE BİZE DE YER AÇTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Akla gelebilecek her çevreden insanların bulunduğu geceye, Adnan Oktar da katıldı ve konuklarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Program başlarken Oktar’ın  barkovizyondan yayınlanan mesajında; “Gönlünüzde bize de yer açtığınız için teşekkür ederiz. Bitmek bilmeyen kargaşa ortamından kurtulmanın tek yolunun sevgi olduğuna inanıyoruz. Sevgisiz kalmayın” ifadeleri yer aldı.

İDARİ PARA CEZASI VERİLMESİ KARARLAŞTIRILMIŞTI…

Adnan Oktar’ın sahibi olduğu A9 televizyon kanalı ve internet üzerinden yaptığı yayınlarla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne pek çok şikayet ulaşmış, RTÜK tarafından kanala “toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden” yayınları dolayısıyla 5 kez program durdurma ile en üst düzeyden idari para cezası verilmesi kararlaştırılmıştı.

A9 TV’nin sekinizci kuruluş yılı kutlama gecesinde, evrim teorisinin geçersiz olduğunu anlatan bir sergi de ziyarete açıldı…

A9 TV

İlgili Haberler