İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

adidas Runners İstanbul kulübü koşularında hız kesmiyor

yazar Reha Kadak

adidas tarafından düzenlenen koşu kulübü adidas Runners İstanbul, yaklaşan kış mevsimine rağmen koşularına ara vermiyor. İstanbul’un gündelik yaşamın koşturması içerisinde spor yapmayı ihmal etmeyenler de var. Bunlardan biri de adidas Runners İstanbul.

Koşu kulübü, haftanın hemen her günü İstanbul’un çeşitli yerlerinde koşular, koşu antrenmanları ve koşu üzerine söyleşiler düzenliyor. Genellikle Caddebostan sahil, Bebek sahil, Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Spor Tesisi, Taksim The Marmara Hotel gibi lokasyonlarda yapılan koşulara, Belgrad Ormanı ve Aydos Ormanı gibi parkurlar da ekleniyor.

KOŞMAK İÇİN BAHANE YOK…

Ekip, belli gün ve saatlerde belirlenen yerlerde toplanıp 5, 10,15 kilometre gibi mesafelerde koşuyor ve yılın belli zamanlarında adidas Runners’ın Paris, Londra, Berlin, Moskova gibi Avrupa şehirlerindeki koşulara da misafir oluyor. Katılımcıların neredeyse hiçbiri, zorlu parkurların yanı sıra değişen hava koşullarında da koşmayı aksatmıyor. Katılmak isteyenlerin, sosyal medya hesapları üzerinden adidas Runners İstanbul’un haftalık koşu programlarını takip edip, istedikleri gün ve saatte koşuya katılmaları yeterli oluyor.

www.adidas.com.tr/adidasrunners
http://instagram.com/adidasrunnersistanbul

adidas runners istanbul

adidas runners

İlgili Haberler