İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Bahar Erensayın yeni vizyon formatı ile TV8.5 ekranlarında

yazar Ece Gültekin

Bahar Erensayın Amerika serüvenini bitirdi ve şimdi Türkiye ekranlarında yeni vizyon formatı ile insanları ekran başına kitliyor.

Bahar Erensayın sunumuyla her cumartesi saat 16.00 ‘da TV8.5 ekranlarında yayınlanan Çat Kapı programına Betül Demir, Ozan Orhan, Atiye gibi pek çok ünlüyü konuk ediyor.

 Çatı Katı programı ünlülerin ve iş insanlarının bilinmeyen yönlerini ekranlara aktarıyor. Türkiye ekranlarında yeni vizyon formatı ile insanları ekran karşısına kitleyen programa konuk olan konuklar bilgi birikimlerini paylaşıyor, hayatın dönüm noktaları ve gelecek planları hakkında tavsiyelerde bulunuyorlar.

BAHAR ERENSAYIN SORUYOR KONUKLAR CEVAPLIYOR

 Program formatıyla Bahar Erensayın gelen konuklara sorular yöneltiyor, konuklar cevaplıyor. İnstagram ve Facebook üzerinden izleyicinin sorduğu soruları konuklara yönelterek izleyicinin merakını gideriyor.

BAHAR ERENSAYIN, ÖDÜL TÖRENLERİNİN ARANAN İSMİ

14 Şubat 1996 İstanbul doğumlu olan Bahar Erensayın . Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitiminin üç yılını İstanbul’da bir vakıf üniversitesinde , son bir yılını Amerika’da tamamladı. Hunter college digital marketing ile eğitim serüveni devam etti. New York’ta Google kurumunda dijital eğitimime destek sağladı. İstanbul’ a 2020 ‘ de dönüş yapan Bahar Erensayın gazetecilik mesleğine yerelde başlayıp Show Ana Haber’de geliştirerek sunuculuk adımlarını attı. Aynı zamanda radyo spikerliği ve yapımcılığı yaptı. Sunmuş olduğu ödül geceleri sayesinde ödül gecelerinin aranan ismi haline geldi.  Türkiye’nin Enleri Ödül Töreni , Dünya Markalar Ödül Gecesi ,Şehrin Enleri Ödül Töreni gibi bir çok ödül töreni sundu. Şuanda da düzenlenen ödül gecelerini sunarak kariyerine sunuculukla devam etmekte.

İlgili Haberler