İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Bereket Konvoyu Bosna Hersek’te

yazar Duygu Kuyumcu

Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bereket Konvoyu, bu yılki Bosna Hersek turunu tamamladı. Proje kapsamında Balkanlar’da iftar ve kültür sofraları kuran konvoy, Bosna Hersek’in Maglaj şehrinde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

BEREKET KONVOYU’NA BÜYÜK İLGİ…

13’üncü kez yola çıkan Bayrampaşa Belediyesi’nin Bereket Konvoyu, Balkanlar’da iftar ve kültür sofraları kurmaya devam ediyor. Bulgaristan ve Sırbistan’ın ardından Bosna Hersek’e ulaşan konvoy, buradaki ikinci ve son iftar programını Müslümanların yoğun olarak yaşadığı Maglaj’da düzenledi. Maglaj’da 2 bin 500 kişiye iftar veren konvoya ilgi büyüktü.

bereket konvoyu

BİRÇOK SİYASİ İSİM BU KONVOYDA...

Maglaj’daki iftar programına Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu’nun yanı sıra Maglaj Belediye Başkanı Mirsad Mahmutagiç, bürokratlar ve din adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Maglaj iftar programıyla Bosna-Hersek turunu tamamlayan konvoy; sırasıyla Sırbistan, Karadağ, Kosova, Arnavutluk, Makedonya ve Yunanistan’da da iftar programları düzenleyerek yurda dönecek.

bereket konvoyu

İlgili Haberler