İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Büyükada’da Kitap Günleri’ne yoğun ilgi

yazar Kadir Toprakkaya

Büyükada’da Adalar Belediyesi’nin öncülüğünde “Kitap Günleri” düzenlendi. 26 Ağustos 2022 tarihine kadar sürecek olan Kitap Günleri’ne yoğun ilgi gösteriliyor. Pek çok yayınevi ve yazarın katıldığı etkinliğe ilişkin görüşlerini aldığımız Adalar sakinleri, şu değerlendirmede bulundular: “Adalar’a en çok kültür, sanat ve edebiyat yakışıyor. Adalar Kitap Günleri’ne tüm edebiyatseverleri bekliyoruz.”

İMZA GÜNLERİ, SÖYLEŞİLER…

Adalar Kitap Günleri kapsamında imza günleri ve yazar söyleşileri de yapılacak. İki hafta sürecek olan etkinlikte, Kadıköy Life Dergisi yayınları arasında yer alan “Kadıköy’de Zaman”, “Kadıköy’ün Güngörmüş Sayfiyesi Moda” ve “Geçmişten Günümüze Haydarpaşa” kitapları da bulunacak.

KATILACAK OLAN YAZARLAR…

Adalar’da Kitap Günleri’ne katılacak olan yazarlar da açıklandı. Buna göre katılacak yazarların listesi şu isimlerden oluşuyor: Ahmet Ümit, İhsan Eliaçık, Tugay Kaban, Turhan Yıldırım, Dilek Uyar, Zeynep Karaca, Oktay Valunya, Mahmut Yıldırım, Caner Taşpınar, Ersin Eroğlu, Ahmet Yavuz, Onur Caymaz, Turan Akıncı, Melih Yıldız, Suat Duman, Mithat Önal, Emre Kongar, Zülal Kalkaden, Ali Mahir Başarır, Nalan Çelik, Barış Terkoğlu, Ahmet Tulgar, Esra Kaya Erdoğan ve Ezgi Deniz Güneş.

Adalar Kitap Günleri

İlgili Haberler