İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Dünya Değişim Akademisi, 50. merkezini Fındıkzade’de açtı

yazar Cenay Toprakkaya

Dünya Değişim Akademisi, 50. merkezini İstanbul Fındıkzade’de açtı. Bilinen en kadim ve güçlü değişim tekniklerini uygulayan Dünya Değişim Akademisi, İstanbul’un tarihi yerleşim bölgeleri içinde yer alan Fındıkzade’de de hizmet vermeye başladı.

Kısa zamanda yurt içi ve yurt dışında pek çok merkezi açılan kurumun güven, huzur ve bilgelik dolu ortamıyla Fındıkzade’de de buluşacaksınız. İçten ve itinalı yaklaşımları ile değişim uzmanları, İstanbul’un tarihi yarımadasında yaşayan herkesi yeni açılan mekana, kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Anlamlı bir mesajları var: “ZihniDünya Değişim Akademisi tüm batıl inançlardan özgürleştirmek gerekir. Özgür zihin, değişime açık olan zihindir. Çünkü değişim bir özgürleşmedir, eskilerden özgürleşip yenilere adım atmaktır.” (Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından)

DEĞİŞİM İÇİN KARARLI OLANLARIN ADRESİ…

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Ayrıca stres yönetimi, öfkeyi dönüştürme, korkuyu aşma, depresyondan özgürleşme, kıskançlık kontrolü, başarı, kendini ifade etme, ilişki sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı da var. Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Fındıkzade’de de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir; daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi – Fındıkzade

İletişim: 0530 781 27 88 – info@dunyadegisimakademisi.com – www.dunyadegisimakademisi.com

İlgili Haberler