İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

KARINCA CRAFT İstanbul’da

yazar Ahmet Ayvalıoğlu

Fatih Belediyesi, kadınlarımızın hem yeteneklerini geliştirmesine olanak tanıdığı, hem de kadınların hünerlerine değer kattığı KARINCA Kadın El Emeği Eğitim Birimi ile CRAFT İstanbul fuarında.

KARINCA CRAFT İstanbul'da

Üretkenliği ile durmaksızın çalışan karıncalardan ilhamla; üreten, hayata değer katan ve çalışan hünerli kadınlarımız için 10 eğitim biriminde 100 farklı branşla faaliyetlerini yürüten KARINCA Kadın El Emeği Eğitim Birimi; kadınlarımıza yeni bir meslek veya hobi edinmenin yanında sosyalleşerek, boş zamanlarını değerlendirme fırsatı sunuyor.

BİRÇOK BRANŞTA WORKSHOP SİZİ BEKLİYOR

Eğitimlerinde geleneksel sanatlarımızla ilgili birçok branş sunan KARINCA bünyesinde el işçiliği ile birbirinden değerli eserler üretiliyor. Geleceğe taşınacak en önemli miraslarımızdan biri olarak gördüğümüz el sanatlarımız alanında KARINCA El Emeği Eğitim Birimi, bünyesinde yaptığı çalışmaları tanıtmak ve üretilen ürünleri sergilemek üzere 5 – 9 Ekim tarihleri arasında Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’ndeki CRAFT İstanbul fuarında yerini aldı. Hem eserlerin görülüp incelenebileceği hem de birçok branşta usta eğiticilerin ücretsiz workshoplarına katılabileceğiniz fuarda Fatih Belediyesi’nin standına bekliyoruz.

İlgili Haberler