İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

FIJET Türkiye’de yeni dönem

yazar Kadir Toprakkaya

Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu’nu (FIJET) Türkiye’de temsil eden ATURJET’in (Türkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği) genel kurulu yapıldı. Caddebostan Büyük Kulüp’te 23 Aralık Pazar günü gerçekleşen kongrede üç yıldır görevde olan yönetim ibra edilirken, başkanlığa yeniden Delal Atamdede seçildi.

Divan başkanlığını TÜRSAB eski Genel Sekreteri Çetin Gürcün’ün yaptığı ATURJET Kongresi’nde, yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Delal Atamdede başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Sema Kutlu, Nilgün Şirin, Hüseyin Kurtoğlulları, Yonca Atamdede, Şakir Epikmen ve Barbaros Kon. Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise Kadir Toprakkaya, Ayşe Dural, Canan Toprakkaya, Sedat Bornovalı, Çetin Gürcün, Zekeriya Şen ve Nursel Uluçam olarak belirlendi. Erdoğan Örge, Zülküf Mermut ve Emel Sabuncu da Denetim Kurulu’nda görev yapacak üyeler olarak seçildi.

delal atamdede“BUGÜNLERE GETİRENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

ATURJET’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Delal Atamdede, yaptığı  teşekkür konuşmasında şunları ifade etti: “Çok değerli Aturjet üyeleri, öncelikle teveccühünüz için tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Bu dernek için başta Sandıkçıoğlu ailesi üyeleri olmak üzere pek çok büyüğümüz ve dostumuz destek vermiştir, emek harcamıştır. Şahsım ve üyeler adına tekrar teşekkürlerimi bildiriyorum.  Vefatları nedeniyle aramızdan ayrılmış olanları rahmetle anıyor, hizmetleri için şükran ve minnet duygularımı iletiyorum.”

FIJET Türkiye

İlgili Haberler