İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Galatasaray evinde güldü

yazar Reha Kadak

Galatasaray, Osmanlıspor engelini 2-0’la geçti; şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Sarı kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller 37. dakikada Feghouli ve 88. dakikada Bafetimbi Gomis’ten geldi. Fatih Terim ile çıktığı 3. maçını da kazanan Galatasaray, puanını 41 yaparak maç fazlasıyla Başakşehir’in 2 puan önünde liderliğe yükseldi.

Galatasaray, Osmanlıspor engelini 2-0’la geçti; Fatih Terim ile çıktığı 3. maçını da kazandı. Sarı Kırmızılılar’a üç puanı getiren goller, 37. dakikada Sofiane Feghouli ve 88. dakikada Bafetimbi Gomis’ten geldi.

Maça hızlı başlayan Sarı Kırmızılılar, rakip kalede daha çok gol arayan taraf oldu. 37. dakikada Feghouli ile 1-0 öne geçen Galatasaray, 88’de de Bafetimbi Gomis’in golüyle fişi çekti: 2-0.

Maçın özellikle 2. yarısında kalesinde devleşen Osmanlısporlu Karcemarskas, farkın açılmasını önleyen isim oldu. Osmanlıspor maçta etkili olmasına karşın, konuk ekip oyuncularının kaleyi bulan ilk şutunun 70’de gelmesi dikkat çekti.

Sarı Kırmızılılar’da Garry Rodrigues’in kaleye paralel gönderdiği üç şutu sırasıyla; Tolga Ciğerci (10. dk), Feghouli (22. dk) ve Yasin Öztekin (57. dk) kaleye gönderememesi de maçın ilginç istatistiklerinden biri oldu.

İlgili Haberler