İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Gökçe Türk “Beyefendi” çalışmasıyla karşımızda

yazar Reha Kadak

Gökçe Türk, Stüdyo Lonca’da tamamlanan single çalışması “Beyefendi”yi DMC yapımcılığında müzikseverlerle buluşturdu.

Dijital platformlarda dinleyiciye sunulan Beyefendi’nin düzenlemesini İlker Bayraktar ve Ayda Tunç Boyacı üstlendi.

Şarkının söz ve müziğine imza atan Emre Olgun, “Beyefendi” şarkısını Gökçe Türk’e özel olarak yaptı. Gökçe Türk; “Emre benim uzun yıllardır çok yakın bir arkadaşım. ‘Sana şarkı yaptım’ diye tam da kendime yatırım yapmam gerektiğini anladığım anda geldi. Hemen okudum. ” diyor.

Bütün kadınlara ve ayrılık acılarına adanmış bir aşk şarkısı olan “Beyefendi” için Mahmut Şevket Paşa Köyü’nde Volkan Günsür yönetmenliğinde çekilen video klip sosyal medyada kısa zamanda dikkat topladı.

Beyefendi şarkısında olduğu gibi repertuvar çalışmalarında da ünlü şan eğitmeni Süheyla Yengi ile birlikte çalışan Gökçe Türk, sahnesinde kendi güftelerine ve farklı cover çalışmalarına da yer veriyor.

Sanatçı kimliğinin yanısıra yarış pistinde yöneticilik yapan Gökçe Türk, motor sporlarını sevdiğini ve yakın zamanda farklı video çalışmalarıyla da sevenlerini şaşırtacağını ve özel bir sahne showu hazırladıklarını da belirtti.

Gökçe Türk

GÖKÇE TÜRK KİMDİR?

Çocukluğunda çamaşır makinesinin içine kafasını sokup şarkı söyleyen ve annesi kızınca daha iyi eko yaptığını savunan Gökçe Türk, 11 Ocak 1985’de Samsun’da doğdu. 8 yaşında Kültür ve Sanat Bakanlığı Çocuk Korosu’nda yer aldı. Ardından, Samsun Devlet Konservatuarı’na bağlı Çok Sesli Çocuk Korosu’na seçildi. Ses yapısının Türk Sanat Müziği’ne yatkınlığı fark edilince, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu’na geçiş yaptı. Birkaç sene sonra, çocuk korosundan İcra Heyeti’ne seçildi ve 7 sene boyunca şan ve keman üzerine eğitim aldı. Aynı zamanda İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Büyük Kulüp, Moda Deniz Kulübü başta olmak üzere üniversite hayatı boyunca birçok yerde sahne aldı. Intercity İstanbul Park’ta pazarlama yöneticisi de olan Gökçe Türk, pistlerin tozundan sonra sahnenin de tozunu attırmanın peşinde.

Gökçe Türk

İlgili Haberler