İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İnternete Gerek Yok, Artık Otonomi Var

yazar Kadir Toprakkaya

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF)Başkanı Fevzi Apaydın Otonomi’yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

 

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı törenle açılan, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük alışveriş, ticaret ve yaşam merkezi olan Otonomi’yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Görüşmede OTONOMİ’ye olan beğenisini dile getiren TŞOF Başkanı Apaydın, “Otonomi’nin gelişimini yakından görenlerden biriyim. Yaptığınız yer o kadar güzel ki artık Türkiye’de ikinci el araç almak isteyen herkes internete dahi bakmadan buraya gelecek” şeklinde konuştu ve şöyle devam etti:

 

“Havaalanını sık kullanan biri olarak burayı temeli atıldığı ilk günden bu yana çok sık gördüm ve gelişimini takip ettim. Ortaya çıkardığınız eser çok kıymetli ve bir o kadar da güzel. Otomobil sektörü için yaptığınız çalışmalar da ikinci el araç piyasası için çok önemli. Ben de bir dönem Samsun’da araç alım satımı işinde bulunmuştum. O yüzden sorunlarınızı ve isteklerinizi yakinen biliyorum. Federasyon olarak her gelişmeyi yakından takip ediyoruz. Otonomi tüm Türkiye için büyük bir kazançtır.”

 

İlgili Haberler