İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kardeş Belediye’ye spor malzemeleri desteği

yazar Duygu Kuyumcu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Hakkari Belediyesi arasındaki Kardeş Belediye Projesi kapsamında, Hakkari’deki bir okula spor malzemeleri yardımı yapıldı. Gönderilen  spor malzemeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüseyin Çelik İmam Hatip Anadolu Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen törenle okul yöneticilerine teslim edildi.

KARDEŞ BELEDİYEDEN GELEN SPOR MALZEMELERİ TÖRENLE TESLİM EDİLDİ…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kardeş Belediye Projesi kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüseyin Çelik İmam Hatip Anadolu Lisesi’ne spor malzemeleri desteği sağladı. Bu kapsamda okula 40 adet masa tenisi masası, 40 adet basketbol potası ve 40 adet voleybol filesi teslim edildi. Teslim törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ve okul yöneticileri katıldı.

kardeş belediye

VALİ TOPRAK: BÜYÜK MORAL OLDU …

Spor malzemeleri desteği saglanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüseyin Çelik İmam Hatip Anadolu Lisesi bahçesindeki teslim töreninde konuşma yapan Vali Toprak; “Her şeyin en iyisine layık olan, enerjik, zeki, çalışkan Hakkarili gençlerimize İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından gönderilen basket potaları, masa tenisi masaları ve voleybol filelerini bugün törenle okul müdürlerine teslim ediyoruz. Öğrencilerimizle sohbet imkanı bulduk. Onların gözlerindeki sevinci gözlemledik, öğrencilerimizi bu şekilde desteklemeleri bizlere moral verdi” dedi.

İlgili Haberler