İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Maslak Hilton’dan tenis turnuvası şampiyonuna geleneksel hediye

yazar Su Akça

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’da şampiyon olan Sorana Cirstea’yı misafir eden Hilton Istanbul Maslak, ünlü sporcuyu Türkiye’yi hatırlatacak bir hediye ile ülkesine uğurladı.

Hilton CleanStay güvencesi ile hizmet veren Hilton Istanbul Maslak, 19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen TEB PNB PARIBAS İstanbul Tenis Şampiyonası misafirlerini ağırladı. Dünya sıralamasının en iyi 100 tenis oyuncusundan 32’sinin bir hafta boyunca İstanbul’da şampiyonluk için mücadele ettiği turnuvada, milli raketlerimiz de korta çıktı.

Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi’nde gerçekleşen turnuvada aralarında Wimbledon şampiyonu Pat Cash’in de yer aldığı antrenörler, oyuncular, hakemler, WTA (Kadınlar Tenis Birliği) yetkilileri, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve diğer yöneticiler, bu sene de geçen yıl olduğu gibi,Hilton CleanStay programı ile temizlik ve hijyen standartlarını üst düzeye taşıyarak hizmet veren Hilton Istanbul Maslak’ta konaklamayı tercih etti. 

TENİS ŞAMPİYONUNA, TÜRKİYE’Yİ HATIRLATACAK HEDİYE

Finalde, Belçikalı Elise Mertens’i 2-0 yenen Rumen tenisçi Sorana Cirstea, şampiyon oldu. Hilton Istanbul Maslak, tenis şampiyonunu Türkiye’yi ve İstanbul’u hatırlatacak geleneksel bir hediye ile tebrik ederek ülkesine uğurladı.  

Hilton Istanbul Maslak ekibi yeni normalleşme sürecinde de misafirlerini karşılamaya devam ediyor. 

İlgili Haberler