İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Üsküdar Belediyesi’nden Spor Söyleşileri

yazar Reha Kadak

Üsküdar Belediyesi’nin her hafta ilçede bulunan okullarda düzenlediği Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşileri, bu hafta Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. Spor Söyleşileri programının bu haftaki konuğu Önder Özen oldu. Spor gündemini ve gençlerin sorularını yanıtlayan Özen, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Öğrencilerin “Yardımcı hocaların teknik direktörlere yaptırım gücü olur mu, yoksa her dediklerine olumlu görüş mü bildirirler” sorusuna Önder Özen; Tudor-Ayhan Akman ve Lucescu-Tayfur Havutçu üzerinden örnekleyerek yanıt verdi ve şunları söyledi: “İlla ki Tayfur Havutçu, Lucescu’ya fikirlerini söylüyordur. Ama ben Lucescu’nun onu dinlediğini düşünmüyorum. Aynı şekilde Ayhan Akman da fikirlerini dile getiriyordur. Ben Tudor’un hem teknik direktör olarak hem de insan olarak çok yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bence insani tecrübe, antrenörlük tecrübesinden daha önemlidir. Tudor ile çalışan arkadaşlarım da Tudor’un yetenekli bir hoca olduğunu ama paylaşımcı bir insan olmadığını söylüyor.”

Bir öğrencinin “Neden Lucescu milli takım için tercih edildi” sorusu üzerine ise Özen, şu yanıtı verdi: “Lucescu’yu getirirken Türkiye’yi tanıyan bir hoca diye getirdik dediler ama ben Milli Takım’ı yönetenlerin Lucescu’dan başka kimseyi tanımadığını düşünüyorum. Bu yüzden de Lucescu tercihini yaptılar”.

Spor Söyleşileri

Spor Söyleşileri

İlgili Haberler