İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Tepe Nautilus Garaj Günleri’ne yoğun ilgi

yazar Haber Merkezi

Kadıköy’ün ilk butik AVM’si olarak nitelendirilen Tepe Nautilus’un sonbahar sezonu ve okul öncesi alışveriş ihtiyacına ekonomik katkıda bulunmak adına başlattığı Garaj Günleri, yoğun ilgi görüyor. Birbirinden ünlü markaların uygun fiyatlı ürünlerini ziyaretçilerle buluşturmayı hedefleyen kampanyanın, 10 Eylül tarihine kadar süreceği bildirildi.

Tepe Nautilus Garaj Günleri

LC WAIKIKI’DEN PIERRE CARDIN’E, ÖZDİLEK’TEN TOYZZ SHOP’A…

Tepe Nautilus, “Garaj Günleri” kapsamında LC Waikiki, Özdilek, Panço, Greyder, Enplus, Jumbo, Kitikate, Penti, U.S Polo, Pierre Cardin, Toyzz Shop, Nezih ve Kiğılı gibi birbirinden ünlü markaların avantajlı ürünlerini, uygun fiyatlarla alışveriş tutkunlarıyla buluşturuyor. Tepe Nautilus Garaj Günleri, 10 Eylül’e kadar -1. kat otopark alanında ziyaretçilerini bekliyor.

Tepe Nautilus Garaj Günleri
İstanbul’un tam kalbinde hızlı, kolay ve rahat alışverişin adresi Tepe Nautilus, özel etkinliklerini ziyaretçileri ile buluşturmaya devam ediyor. Tepe Nautilus, 21 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği Garaj Günleri’nde ziyaretçilerini birbirinden ünlü markaların uygun fiyatlı ürünleriyle bir araya getiriyor.

İlgili Haberler