İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Yumm Pizza lezzet yolculuğuna başladı

yazar Deniz İhsan Taşdelen

“Bırakın boş hayaller peşinde koşmayı, sizi pizzacı olasınız diye okutmadık!” öğütlerini dinlemek yerine, hayal gücüne sahip insanların asla yalnız kalmayacağına inanıp yola çıkan kardeşlerin girişimiyle Bakırköy İncirli’de açılan Yumm Pizza, kısa sürede lezzet tutkunlarının uğrak noktası haline geldi.

Merkezinde memnuniyet ve iyi olandan ödün vermeme olan mekanın ortaya çıkış hikayesi de bir hayli ilginç. Yumm Pizza fikri, ilk olarak 14 ay önce ikizlerin bir pizza dükkanı açma fikrinden doğdu. Boğaziçi ve Bilgi Üniversitelerini bitiren ikizler, 14 ay boyunca 8 farklı restoranda işi öğrenebilmek için, aralarında İtalyan şeflerin de olduğu birbirinden farklı ve değerli şeflerle çalışıp tecrübe edindiler. Bu sayede gerekli altyapıyı edinip servis, mutfak ve yönetim konusundaki püf noktaları öğrendiler. Daha sonra yurt dışında ekonomi eğitimini tamamlayan yakın arkadaşları Murat Alsaç da onlara dahil olarak, bu yolda hayallerine ortak oldu ve finans konusunda desteklerini vermeye başladı. Tüm çalıştıkları yerlerden elde edilen birikimlerle Yumm Pizza’nın temellerini attılar.

LEZZETLİ VE FARKLI BİR DENEYİM İÇİN DOĞRU ADRES…

Genç girişimcilerin hedefleri, dokuz masalı küçük dükkanlarında insanlara iyi pizzayi, kaliteli malzeme ve ulaşılabilir rakamlara sunup, memnun ayrılmaları için ellerinden gelenin en iyisini yapmak. Hamurlar her gün taze olarak dükkanda üretilip, 48 saat dinlenmeye bırakılıyor. Sonrasında elde açılan hamurlar, taş tabanlı fırında pişiriliyor ve servis ediliyor. Menüde Yanturalı sucuktan kavurmalı pizzaya, enginarlıdan ananaslı ve somon fümeliye kadar geleneksel ve farklı lezzetlere yer verilmiş. Her gün taze olarak hazırlanan malzemeler ile insanlara lezzetli ve farklı bir deneyim yaşatmaya çalışan Yumm Pizza’nın amacı, kaliteli ve lezzetli prensibinden ödün vermeden, insanlara hak ettikleri lezzeti ve servisi sunmak.

Yumm Pizza

İlgili Haberler