İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Evanescence İstanbul’da Sahneye Çıkıyor

yazar Kadir Toprakkaya

Evanescence, uzun bir aradan sonra Avrupa turnesi kapsamında 13 Eylül Cuma günü İstanbul’da Volkswagen Arena sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

Kuruculuğunu Amy Lee’nin üstlendiği, iki Grammy Ödülü sahibi başarılı rock grubu Evanescence 2017 ve 2018’de gerçekleştirdiği “Synthesis Live” turnesini takiben gerçekleşecek Avrupa ayağı, güçlü ve kapsamlı bir canlı orkestra ile Evanescence’in kendine özgü tarzına ve köklerine bir dönüş niteliğinde olacak. 1 Eylül’de İsviçre’de başlayacak olan turne, 26 Eylül’de Rusya’da son bulacak.

Evanescence İstanbul'da

2016 ve 2017’deki konserlerinin ardından Evanescence, “Synthesis” albümünün o zamana dek yaptığı en iddialı albüm olduğunu vurgulayarak, albümün yapım aşamasında olduğunu müzikseverlerle paylaşmıştı. Albümün yayımlanmasıyla birlikte Billboard Top 200’de 8. sıraya, Debut Independent Album, Current Rock Album ve Debut Rock Album listelerinde de 1. sıraya yükselmiş, Rolling Stones ve benzeri dergilerden de övgü dolu yorumlar almıştı.

Meet and greet, soundcheck izleme fırsatı ve özel tanıtım ürünleri içeren VIP paketlerinin kısıtlı sayıda satışa sunulduğu İstanbul Volkswagen Arena konserinin biletlerine şimdi Stubhub’dan sahip olabilirsiniz.

Evanescence İstanbul'da

İlgili Haberler