İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Fairmont Quasar İstanbul’dan görkemli davet

yazar Kadir Toprakkaya

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk otelinin açılışını görkemli bir ilkbahar partisi ile kutladı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Raşit Bağzıbağlı, Tanem Sivar gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin buluştuğu gecede davetliler, ENBE Orkestrası ve DJ Doğuş Çabakçor’un performanslarıyla keyifli saatler yaşadı.

Fairmont Quasar İstanbul, büyük açılış partisi ile ilkbahara merhaba dedi. 11 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşen geceye iş, sanat ve cemiyet dünyasından 700’e yakın davetli katıldı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Viatrans CEO’su Pınar Aybek, Fairmont marka sahibi Accor Grubu’nun İngiltere, İrlanda, Rusya ve Türkiye’den Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Aiden McAuley, Accor Lux COO Duncan O’Rourke, Doğuş İnşaat CEO’su Burak Talu ve eşi Boglarka Csösz Talu, Organizatör Ahmet San, Modacı Raşit Bağzıbağlı, Novartis Türkiye Ülke Başkanı Dr. Peter Catalino, Ünlü Antikacı Uğur Batur, Turizmci Ceylan Pirinççioğlu, Tasarımcı Emre Ertürk, Sipahiler Event Kurucu Ortağı Kerim Sipahiler ve KM Events Kurucu Başkanı Meltem Tepeler’in de aralarında bulunduğu davetlilerin kırmızı halıda karşılandığı partide, Tanem Sivar konuklarla mini röportajlar yaptı.

kai winkler

KAI WINKLER: İSTANBULLULARIN SEVEREK GELDİĞİ BİR ADRES OLMAYI HEDEFLİYORUZ..

ENBE Orkestrası ve ünlü DJ Doğuş Çabakçor’un sahne aldığı gecede konuklar, otelin lezzet durakları olan Demlique, Stations, Marble Bar ve Aila’da geceye özel olarak hazırlanan muhteşem lezzetleri tattı. Fairmont Quasar İstanbul Genel Müdürü Kai Winkler, hoşgeldiniz konuşmasında New York’un ünlü oteli The Plaza’dan Londra’nın ikonik oteli The Savoy’a kadar 70’in üzerindeki otelinde, 100 yılı aşkındır misafirlerinin “anlarını anılara dönüştüren” dünyaca ünlü zincir Fairmont’un İstanbul’da da farklı bir deneyimi yaşatma hedefinde olduğunu ifade etti. Winkler; “İstanbulluların severek geldiği bir adres olmayı hedefliyoruz. Özellikle restoran ve barlarımız, Willow Stream Spa’mız ile İstanbulluları unutulmaz bir deneyimine davet ediyoruz” dedi.

WILLOW STREAM SPA, FAIRMONT İLE İSTANBUL’DA…

Fairmont Quasar İstanbul, dünyaca ünlü bir başka markayı da İstanbul ile tanıştırıyor. Fairmont’un lüks spa markası olan ve dünyada yaklaşık 20 ülkede bulunan Willow Stream Spa, bir yandan pilates ve dünyadaki en yeni fitness trendlerinden PaviGym gibi özel kişisel ve grup dersleri ile konukların enerjisini yeniden bulmasına yardımcı olurken; diğer yandan da özgün bakım ve terapilerle, yoga ve meditasyon sınıfları ile ruhlarını ve bedenlerini dinlendirme fırsatı sunuyor. Dileyenler, Fairmont Lifestyle Üyelik ile spa hizmetlerinden ve otelin sunduğu diğer ayrıcalıklardan yararlanabiliyor.

İŞ HAYATINI LÜKS İLE BULUŞTURAN TOPLANTI MEKÂNLARI…

Bazıları istendiğinde birleştirilebilen, farklı büyüklükteki etkinlik ve görüşmeler için tasarlanan 11 toplantı odası ile kokteyl düzeninde 600, yemek düzeninde 450 kişi alabilen ve fuayesinden bahçeye çıkılan Luna Balo Salonu; düğün, davet ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazır. Şehir trafiğinden kaçmak ve zamanı etkin kullanmak isteyen misafirler için, otelin helikopter pisti de büyük kolaylık sağlıyor.

İlgili Haberler