İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Ferhat Göçer Sarıyerlileri coşturdu

yazar Reha Kadak

Sarıyer’e olan sevgisini her fırsatta dile getiren Ferhat Göçer, Ramazan ayında Sarıyerlilerle bir araya geldi.

Sarıyer Belediyesi ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü şarkıcı, “Dünyanın dört bir yanını dolaştım. Sarıyer bir cennet” dedi.

Sarıyer Belediyesi Barış, Huzur ve Hoşgörü Alanı’nda ünlü sanatçıları Sarıyerlilerle buluşturmaya devam ediyor. Her gün birbirinden değerli isimlere ev sahipliği yapan İstinye Tersane Alanı’nın konuğu bu kez Ferhat Göçer oldu. Coşkulu kalabalıkta birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Göçer, dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Her fırsatta Sarıyerlilerle bir araya gelen ünlü sanatçıya çiçeğini takdim etmek için sahneye çocuklarla birlikte çıkan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Göçer’le birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

FERHAT GÖÇER’İN SARIYER SEVDASI, SARIYERLİNİN FERHAT GÖÇER COŞKUSU

Ramazan’ın 18.gününde sahne alan Sarıyer sevdalısı Ferhat Göçer, adeta bir koro oluşturan binlerce Sarıyerliyle sevilen şarkılarını seslendirdi. Coşkunun doruğa çıktığı gecede birlik ve beraberlik mesajları veren Göçer, “Burayı zenginleştiren sadece doğası değil, insanları da. Sarıyer küçük bir Türkiye aslında. İyi ki varsınız” dedi.

Ferhat Göçer

İlgili Haberler