İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Feriye Sarayı’nda “AMEzing Parti”

yazar Kadir Toprakkaya

Dünyanın en büyük üçüncü MICE (Meeting, Incentive, Congress, Events) fuarı ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı’nın dördüncüsü, 22-24 Şubat 2017 tarihlerinde Turkish Airlines sponsorluğunda İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Türkiye ve dünyadan sektör profesyonellerine ev sahipliği yapan fuar etkinliklerinden “AMEzing Parti”, Feriye Sarayı’nda muhteşem bir organizasyonla geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi.

Yüzlerce yerli ve yabancı seçkin katılımcının doyasıya eğlendiği partide davetliler, önce Apro ritm grubunun çılgın ritimleriyle coştu, arkasından Erol Büyükburç’un kızı Jeyan Büyükburç’un muhteşem sahne şovu ile kendilerinden geçti. Büyükburç, seksi dansçılar eşliğinde Rio Karnavalı’nı andıran kostümlerle müthiş bir performans gerçekleştirdi. Arkasından nostaljik şovlardan bir kolaj sundu.

AMEzing PartiMUHTEŞEM ORGANİZASYON DAVETLİLERDEN TAM PUAN ALDI…

İzleyenlerin “Acaba burası İstanbul mu yoksa Amsterdam mı?” diye zaman zaman sorduğu gecede, müzik temposu hiç susmadı. Kostümlü kızların sürekli shot servisi yaptığı gece, eksiksiz organizasyonu ile özellikle yabancı davetlilerden tam puan aldı. Turizm Medya Grubu tarafından 2014’den bu yana düzenlenen kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün en önemli buluşmalarından ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines, 24 Şubat Cuma günü sona erecek.

İlgili Haberler