İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

FIJET Türkiye, SKAL Türkiye ile işbirliğine gidiyor

yazar Kadir Toprakkaya

FIJET (Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi Delal Atamdede, SKAL International (Dünya Turizm Profesyonelleri Örgütü) ile işbirliği içerisinde olma kararı aldıklarını açıkladı. Geçtiğimiz gün Millennium Istanbul Golden Horn Hotel’de gerçekleşen SKAL International İstanbul Kulübü’nün Mayıs ayı buluşmasına katılan Atamdede, burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“SKAL gibi bir kuruluşun FIJET ve onun Türkiye’deki tek temsilcisi olan ATURJET işbirliğinde çok önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Bunun ilk örneğini geçtiğimiz hafta Diyarbakır’da gerçekleşen FIJET Komite Toplantısı’nda yaşadık. Bu başlangıcı bundan sonra daha da geliştirerek sürdüreceğiz.”

DİYARBAKIR’A SKAL GELİYOR…

SKAL International İstanbul Kulübü Başkanı Ata Eremsoy ise, yaptığı konuşmada “Türkiye’nin tanıtımı için tüm kuruluşlarla işbirliği içerisinde olarak SKAL Türkiye’nin vizyonunu genişletiyoruz. Geçtiğimiz hafta Diyarbakır’da yapılan buluşmaya, FIJET Türkiye’nin davetlisi olarak kulübümüze temsilen  katılan Can Arınel ve Ayşe Önen çok güzel izlenimlerle döndüler. Diyarbakır’da SKAL’ın oluşması için ön çalışmalara başlama düşüncesi içerisindeyiz” dedi.

FIJET

İlgili Haberler