İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

FMV Kültür Konferansları 4. yılında

yazar Kadir Toprakkaya

FMV Işık Okulları’nın düzenlediği ve dört yaşına basan Kültür Konferansları dizisinin bu yılki ilk konuğu, ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez olacak. Sarıkamış’a yapmış olduğu hizmetlerle de tanınan Sönmez, “1914-1915 Sarıkamış Meydan Muhaberesi” konulu bir konferans verecek.

FMV Işık Okulları tarafından 2014 yılından beri düzenli olarak sürdürülen ve şimdiye kadar iş insanından bilim insanına, yazardan siyasetçiye kadar pek çok farklı ismi dinleyicilerle buluşturan Kültür Konferansları, bu ay misafirlerini kalp cerrahisi alanında 41 yıllık mesleki uzmanlığı ile tanınan Memorial Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez ile bir araya getiriyor. Sarıkamış’ta dünyaya gelen Sönmez, Sarıkamış Şehitleri için bugüne dek düzenlediği sayısız etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı. Aynı zamanda Sarıkamış Dayanışma Grubu’nun başkanlığını da yapan Prof. Sönmez, bölgenin tarihiyle ilgili sahip olduğu pek çok belge ile bu alandaki katkılarını sürdürüyor.

FMV Işık Okulları

KATILIM HERKESE AÇIK VE ÜCRETSİZ…

18 Ekim Çarşamba günü saat 18:00’de, FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Sacit Öncel Konferans Salonu’nda gerçekleşecek konferansta Prof. Dr. Bingür Sönmez, 1914-1915 Sarıkamış Meydan Muhaberesi’ne dair bilgilerini dinleyicilere aktaracak. Konferansa katılım herkese açık ve ücretsiz olacak. Dört yıldır kesintisiz süren ve 30.’su gerçekleşecek FMV Kültür Konferansları’na daha önce Ayşe Kulin, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ersin Özince, Özden İnönü Toker, Prof. Dr. Şevket Pamuk gibi isimler konuşmacı olarak katıldı.

FMV Işık Okulları

İlgili Haberler