İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Golden Bay Tour’dan rüya gibi Avrupa nehir turları

yazar Reha Kadak

1997 yılından bu yana A grubu seyahat acentası olarak Türkiye’de ve tüm dünyada hizmet vermekte olan Golden Bay Tour, yaz ayına özel olarak Avrupa’nın en seçkin ülkelerine uygun fiyatlarda nehir turları düzenliyor. Golden Bay Tour güvencesiyle Sein Nehri’den Tuna’ya, Mosel Nehri’nden Ren’e kadar muhteşem ve romantik nehirler üzerinden birçok Avrupa şehrini görme şansı yakalayacaksınız.

ERKEN REZERVASYON FIRSATI, 31 OCAK 2018’E KADAR UZATILDI…

Erken rezervasyonda kabin başına 200 Euro’ya kadar indirim imkanı sunan kampanyada dış kabinler hariç balkonlu ve suite kabinlerde yapılacak indirimler, 31 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. Yoğun ilgi gören yaz döneminin en popüler turları ve rotalarını içeren nehir turları, çok lüks 5* kalitesindeki nehir gemileriyle gerçekleştiriliyor.

Golden Bay Tour

KREDİ KARTLARINA VADE FARKSIZ TAKSİT İMKANI…

Tam pansiyon konaklama transferler, THY gibi tarifeli havayollarının uçuşları ve çevre gezileri dahil olan birbirinden çekici programlar için mutlaka Golden Bay Tour’un web sitelerini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. 949 Euro + vergilerden satışa sunulan paket programlarında, tüm erken rezervasyon dönemi boyunca anlaşmalı kredi kartlarına vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Golden Bay Tour’la farklı bir tatil anlayışı sizi bekliyor…

GOLDEN BAY TOUR

Suadiye Ofis: Bağdat Cad. Aksöz Apt. No: 509 K:2 Suadiye – İstanbul / Turkey

+ 90 216 463 40 00  PH

Merkez Ofis: Halaskargazi Cad. Senkal Apt. No: 37/1 Harbiye – İstanbul / Turkey

+90  212 232 88 00  PH

www.goldenbaycruises.com –  www.goldenbaytour.com  –  www.princesscruises.com.tr  –  www.gbtcruise.com   –   www.bilet-in.com

Nehir

Nehir

Nehir

Nehir

İlgili Haberler