İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Güneş balık burcuna giriyor

yazar Kadir Toprakkaya

Nihayet iyi haber! 13 Şubat 2017 haftasıyla birlikte güneş balık burcuna giriyor. Son aylarda Merkür gerilemesi, halkalı ay tutulması derken iyice gerilen sinirler, bu hafta itibariyle rahatlamaya başlıyor ve hayatımızı değiştirecek fırsatlar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

TERFİLER VE AŞK YOLDA

Güneşin balık burcuna girdiği 13 Şubat 2017 haftası, yılın en şanslı dönemi olacak. İş konusunda terfilerin, yeni ortaklıkların ya da beklenmedik tekliflerin gerçekleşeceği bu süreçte, aşk hayatımız da bir hayli hareketli geçecek. Evlilik kararları, sürpriz nişanlar ve hatta duygusal barışmalar, bu sürecin getirdiği güzellikler arasında yer alacak.

Sonbahardan bu yana her birimiz için pek çok konuda fırsatlar, ihtimaller belirmiş, ancak bir çoğu hayal kırıklığıyla sonuçlanmış ve bizi cesaretsiz hale getirmişti. Karşımıza çıkan sayısız “sahte fırsat”ın tersine, önümüzdeki günlerde son derece gerçek ve etkili imkanlar bulacağız. İş konusunda doğru partnerlerle tanışacak, doğru projelere odaklanacak ve uzun süredir kafa karışıklığı yaşadığımız aşk hayatımızda nihayet bulanıklıktan arınıp doğru kararları verebilir hale geleceğiz.

PAROLA: KENDİNE GÜVEN

Güneş, balık burcunda tam bir ay süreyle kalacak. Bu durum da, bir ay boyunca pek çok olumlu fırsatın karşımıza çıkması anlamına geliyor. Bu süreçte fırsatları doğru değerlendirmek, tekliflere doğru yanıtları vermek ve özel hayatımızla ilgili doğru kararlar almak için ihtiyacımız olan tek şey ise özgüven. Geçtiğimiz aylarda yaşadığımız moral bozucu hayal kırıklıklarını geride bırakmalı, cesaretsizlikten arınmalı ve bu yeni süreçte son derece atak bir kişilik sergilemeliyiz. Unutmayın; bu süreçte kararlı olduğumuz, önümüzdeki seçenekleri gerçekçi bir şekilde değerlendirdiğimiz ve kendimizi doğru ifade ettiğimiz sürece önümüzde hiçbir engel duramayacak ve güneşin balık burcuna girmesinin avantajlarını tamamen kullanabilir hale geleceğiz.

İlgili Haberler