İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

TÜROFED ile Güney Kore Otelciler Birliği arasında işbirliği

yazar Ahmet Doğan

Kısa adı TÜROFED olan Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık; Güney Kore’de 20-21 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenen fuara Güney Kore Otelciler Birliği’nin davetlisi olarak katıldı.

TÜROFED, ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR
Haco Group CEO’su Cavit Yıldız ve Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Yöneticisi Lee Jaesang ile birlikte fuara katılan Osman Ayık, Güney Kore Büyükelçisi Ersin Erçin ve THY Seul Büro Müdürü Mehmet Gurulkan’ın katılımıyla Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED ile Güney Kore Otelciler Birliği arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır. Yapılan ikili görüşmeler oldukça yapıcı geçmiş, iki ülke turizmcilerinin birbirleriyle turizm alanındaki tecrübelerini aktarmalarını sağlamak amacıyla işbirliğinin sürdürülmesi konusunda mutabık kalınmış, Osman Ayık Güney Kore Otelciler Birliği Başkanı Yong-Jong Yoo’yu Türkiye’ye davet etmiştir.

Yeni pazarlara her zaman açığız

Ziyaretin ardından Haco Group CEO’su Cavit Yıldız, Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Yöneticisi Lee Jaesang ile birlikte fuara katılan Osman Ayık İstanbul Lütfi kırdar Kongre Merkezinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile bir araya gelerek, hem fuar hem de Güney Kore turizmi hakkında bilgi verdi. İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda Bakan Ersoy, en kısa zamanda seyahat programına Kore’yi de ekleyeceğini belirterek, yeni pazarlara her zaman açık olduklarını dile getirmiştir.

HABERİSTANBUL

İlgili Haberler