İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Harvard’ın ünlü profesörleri İstanbul’da buluşuyor

yazar Deniz İhsan Taşdelen

Girişimlerin dünya çapında büyümesi için yatırım yapan ve doğru bilgiyle buluşması için gereken platformu oluşturan ScaleX, 20 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşecek ScaleX Days 2017 kapsamında dünyaca ünlü Harvard Profesörleri Ranjay Gulati ve Ramon Casadesus-Masanell’i Türkiye’deki girişimcilerle buluşturuyor.

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen ScaleX Days’in ilkinde harika dönüşler aldıklarını ifade eden ScaleX Kurucusu Dilek Dayınlarlı; “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de teknoloji girişimlerinin küreselleşmesi ve inovasyonu hakkında özel deneyimlerin ve bilgilerin paylaşılacağı etkinliğe ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Girişimler için hızla büyürken ihtiyaç duyulan organizasyon yapısının kurulmasını masaya yatıracağız. Kurumlar için ise hızla büyüyen teknoloji şirketleriyle nasıl ilişkiler kurulması gerektiği ve girişimci mantığını anlamalarının yolunu açacağız” dedi.

BÜYÜMEK İSTEYEN GİRİŞİMCİLER İÇİN KAÇIRILMAYACAK ETKİNLİK…

Sadece yatırım yaptığı şirketlere değil, Türkiye’den dünyaya açılmak ve doğru sermaye yatırımı ile büyümek isteyen girişimcileri, tecrübeli girişim sermayeleri, dünyaca ünlü profesörler ve başarılı girişimcilerle buluşturma misyonuyla yola çıkan ScaleX Days; bu yıl şirketlerde liderlik, strateji ve organizasyonel sorunlar uzmanı Harvard Profesörü Ranjay Gulati ile oyun teorisi ve stratejiyle rekabetçi iş modelleri gibi konularda yüksek lisans dersleri veren Profesör Ramon Casadesus-Masanell’i konuk ediyor.

Harvard

20 KASIM’DA KOLEKTİF HOUSE LEVENT’TE…

Dünyanın en önemli CEO’ları ve girişimcilerine özel dersler veren her iki profesör de küresel iş modelleri, dünyaya açılmak için doğru konumun seçilmesi, kaynak toplama ve büyüme gibi konu başlıklarında bilgiler aktaracak. 20 Kasım Pazar günü Kolektif House Levent’te gerçekleşecek ve tüm gün sürecek etkinliğe kayıt yaptırmak isteyen girişimcilerin, başvurularını gerçekleştirmeleri ve onay sürecini tamamlamaları gerekiyor. Sınırlı sayıda katılımcının kabul edileceği ScaleX Days hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak için https://www.scalexventures.com/events adresini kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler