İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Hilton Istanbul Maslak’tan Yaza Veda Partisi

yazar Kadir Toprakkaya

Maslak bölgesinde birçok ihtiyacı karşılayan Hilton Istanbul Maslak, 25 Eylül Çarşamba akşamı yaz mevsimini uğurlarken; eğlence, müzik ve özel bir ziyafetle yeni döneme merhaba dedi. Nez, dans şovuyla geceye damgasını vurdu.

Maslak’ta merkezi lokasyonuyla lüksü ve konforu bir araya getiren Hilton Istanbul Maslak, yıl boyu düzenlediği muhteşem etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Sanat ve iş çevresinden davetlilerin katıldığı etkinlikte Kağan Öztürk ve Ferhat Köse, birbirinden güzel şarkılarını konuklar için seslendirdi. Partinin sürpriz bir konuğu da vardı. Danslarıyla büyüleyen Nez, geceye damgasını vurdu. Yaza Veda Partisi’nde müzikler kadar yemekler de iddialıydı. Baş Aşçı Arif Kemal komutasındaki mutfak ekibinin hazırladığı yemekler, konuklardan tam not aldı.

Hilton Istanbul Maslak

“GÜZEL BİR YIL GEÇİRDİK”

Hilton Istanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan, geceye ilişkin şunları söyledi: “Bir yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, kongreler ve dev organizasyonlarla tüm dikkatleri üzerimize çektik. Hem iş hem de özel amaçla bizi ziyaret eden misafirlerimize emsalsiz, birinci sınıf konaklama deneyimi sunduk ve ilk günkü heyecan ile sunmaya devam ediyoruz. Her bir misafirimizin kişisel deneyim hazzını artırmak en büyük amacımız. Onlar bizi tercih ederken, bizler de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Bu özel gece de bize gösterdi ki doğru yoldayız. Yanımızda olan, bizimle yürüyen herkese teşekkür ederiz.”

İlgili Haberler