İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İBB, eğitime destek verdi

yazar Reha Kadak

İBB, 17 Eylül’de başlayan 2018 – 2019 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla 77 okulda yaklaşık 30 bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye seti desteğinde bulundu.

İBB 17 Eylül’de başlayan 2018 – 2019 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla 77 okulda yaklaşık 30 bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye seti desteğinde bulundu. Bugüne kadar eğitim-öğretim dönemlerinin başında ve yarıyıl dönemlerinde yapılan desteklere ise toplamda 242 bin öğrenci dahil edildi. “Bir Takdir de Büyükşehir’den” projesi ile yarıyıl dönemlerinde başarılı olan ve karne notları yüksek olan öğrencileri hediye ile ödüllendiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim öğretim yılı başlarında da her dönem öğrencilere çanta ve kırtasiye seti desteğinde bulunuyor. Desteğini 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılı başlangıcında da sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi 77 okulda yaklaşık 30 bin öğrenciye kırtasiye setlerini ulaştırdı. Okul çantası, kalem, defter çeşitleri, silgi ve resim boyaları gibi çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan setleri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ilkokul, ortaokul ve liselere ulaştıran İBB eğitim-öğretim dönemlerinin başında bugüne kadar toplamda 130 bin öğrenciyi bu desteğe dahil etmiş oldu.

Yarıyıl tatillerinde de 112 bin öğrenciye kırtasiye yardımı ulaştıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplamda 242 bin öğrencinin hizmetten yararlanmasını sağladı. Kağıthane’de bulanan Yaşar Doğu İlk ve Ortaokulu’nda hediyelerin teslimi için program düzenlendi ve kırtasiye setleri öğrencilere takdim edildi.

İlgili Haberler