İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İBB Şehir Tiyatroları’ndan yeni oyun

yazar Pınar Baltacı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, İskender Pala’nın yazdığı, Bora Seçkin’in yönettiği Aşk Bir Zamanlar (Gazale) adlı oyunu seyirciyle buluşturuyor. Oyun, 20 Mart 2019 Çarşamba günü saat 20.30’da Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde ilk gösterimini yapıyor.

OYUNUN KONUSU

Aşk Bir Zamanlar, insanın sürekli bir sıçrama halinde olan zihnini, aşkın tezahürleri eşliğinde, geçmiş ve bugün üzerinden sorgularken; seyircisine, 2. Mahmut döneminin yangınlarla kavrulan İstanbul’una ışık tutan tarihsel bir perspektif eşliğinde, şiirsel ve görsel motiflerle zenginleşen başka bir boyutun kapılarını aralıyor.

Müziğini Ali Otyam’ın, dramaturgisini Özge Ökten’in, sahne tasarımını Mehmet Emin Kaplan’ın, kostüm tasarımını Almila Altunsoy’un, ışık tasarımını Fatih Mehmet Haroğlu’nun, efekt tasarımını Özgür Yaşar İşler’in yaptığı, fotoğraflarını Enes Altuğ Avşar’ın çektiği oyunda Deran Özgen, Ersin Sanver, Fatih Aksüt, Mehmet Avdan, Özgür Dereli, Seda Yılmaz, Yeliz Şatıroğlu rol alıyor. Oyun, 20-23 Mart, 27-30 Mart 2019 tarihleri arasında Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde.

İlgili Haberler